Jprdl . Zaje.biste. Do ciebie kiedyś ( za milion lat) w takim stroju przyjadę@fredka84 czzy tak to u ciebie wygląda ?
reklama
A Ty @Aaaanna wyskakujesz jak diabeł z pudełka . Ale zawsze w samą porę i z mądrymi przemyśleniamiBardzo trudno jest zaakceptować fakt choroby ( bo niepłodność to choroba) i niestety nie każdy z różnych powodów (niektórzy finansowych inny światopoglądowych) podejmuje się leczenia. Ja też mam bliskich znajomych z problemem którzy z powodu wiary wolą leczy się u prowincjonalnego nanotechnologia niż powiedzieć o swoich ograniczeniach i wybrać się na wizytę do specjalistycznej kliniki. W mojej ocenie jeśli nauka daje możliwości leczenia to warto z nich korzystać. Nie mówię że adopcja jest zła ale trzeba mieć świadomość że to bardzo trudna droga nie wiem czy nie trudniejsza od starań w klinice. Miłość nie zawsze wystarczy żeby zaleczyc problemy dziecka adopcyjnego .
Gonia0605
Fanka BB :)
Bylebyś nie zgubiła kluczyków, to dasz radę...Ja tez caly czas mam ochote na kawe, bole okresowe ale cycyki to jest jakas masakra - do tego sa jakies cieple JA sie dzisiaj nie stresuje - totalny luz - od jutra zaczne W glowie i tak mam jak wrocic do domu samochodem po USG ;(
Margoolcia
Ja zaczynam w wieku 36 lat. Jestem teraz w pierwszej ciąży i umowa z mężem jest taka od początku że wracamy po wszystkie zarodki a mamy ich jeszcze 3 mają prawo żyć skoro już istnieją.Właśnie nie wiem czy chce syn jest duży ja mam prawie 37l już inaczej na to patrzę. A wy będziecie wracać po drugie jak się uda teraz? Czesc ludzi ma dość i pozostaje na jednym dziecku. Ci co kuszą zaczynać od poczatku.
Przykro mi kochana. Być może jestem taka optymistka bo to początek mojej drogi. Nie mniej wykorzystać chce wszystkie zarodki niezależnie od tego czy się uda. A liczę na to że się uda.Ja też zaczynałam w wieku 36 lat... Teraz mam 41 jeden i tylko mnóstwo porażek za sobą... ...
bazylia128
O ja pierdziele kto sie odezwal... Trzeba zapisac - coraz czesciej na forum gosciszCoś ty, prawie już z trawy nie mam przez upały. Podlewanie nic nie daje .
Mam żałobę... Skonczylam serial . Szkoła dla elity, nie spodziewałam się że mnie tak wciągnie. Wczoraj wieczorem zaczęłam na siłę jakiś " Znaki". Taki sobie
Mój książę wrócił z nad morza dziś. Na zawody pojechał w piątek i spał z innymi ludźmi w busach niedaleko plaży. Udziału nie wziął bo za gorąco było .
bazylia128
Cos mi pisalas o tym serialu - mam zaczac dzisiaj? Bo nie mam co ogladac?Coś ty, prawie już z trawy nie mam przez upały. Podlewanie nic nie daje .
Mam żałobę... Skonczylam serial . Szkoła dla elity, nie spodziewałam się że mnie tak wciągnie. Wczoraj wieczorem zaczęłam na siłę jakiś " Znaki". Taki sobie
Mój książę wrócił z nad morza dziś. Na zawody pojechał w piątek i spał z innymi ludźmi w busach niedaleko plaży. Udziału nie wziął bo za gorąco było .
bazylia128
Przeciez wczoraj i dzisiaj jestem grzecznaMi @bazylia128 kosi umysł . Jeszcze do 13-tego będzie kosiła
bazylia128
Nie wiem - ja tak nie mialam - albo chyba troszke tak mialam - co ci przepisal tez cyclogest?Dziewczyny dzis zaczęłam podawać proga przed transferem i brzuch mnie boli. Normalnie jak na okres. To normalne? Nie pamiętam aby tak bylo przy poprzednim transferze...
reklama
Ja mam dokładnie to samo zaraz po porodzie syna jakoś oglądałam film "druga szansa "po nim wyjęłam syna z łóżeczka przytulałam i płakałam jak bobr.Przed urodzeniem dzieci mogłam oglądać wszystko nic mi się nie robiloJa mam dziecko i nie mogę oglądać takich rzeczy bo w tych dzieciach widzę swojego syna.
Podziel się: