reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziś nie napisali z Invicta jak moje zarodki 😭 smutno mi, nie mogę jednak przestać myśleć.. Jestem daleko, nad jeziorkiem, pięknie tu jest, dzieciaki mają tu raj, my też ale z tylu głowy ciągle myślę o tych 5 ciu zarodkach... Jak to sie skończy tym razem :eek:

Nie myśl o tym kochana tylko postaraj się zrelaksować i cieszyć pięknymi widoczkami i oby wszystko było super z zarodeczkami ✊✊✊ Miłego urlopiku 😘😘😘

reklama
Dziś nie napisali z Invicta jak moje zarodki 😭 smutno mi, nie mogę jednak przestać myśleć.. Jestem daleko, nad jeziorkiem, pięknie tu jest, dzieciaki mają tu raj, my też ale z tylu głowy ciągle myślę o tych 5 ciu zarodkach... Jak to sie skończy tym razem :eek:
Kochana tym razem bedzie dobrze zobaczysz. Jak nie pisza tzn ze jest dobrze 😉glowa do gory❤

Cały dzień mnie nie było na forum, ciężko później nadrobić 😂
Ja byłam dziś na wizycie bliźniaki rosną 😱 myślałam, że bd trochę mniejsze, a są spore... CC pytałam robią między 37-38tygodniem...
I w końcu po dwóch tygodniach prania i prasowania skończyłam 😆❤️ aż jestem dumna z siebie, że dałam radę
Screenshot_20200804-195538.png

A gdzie urlopujecie ??
No ostatnio w tej klinice to ciężko coś załatwić ;( i doprosić się. Niby wszyscy mili ale jak przychodzi co do czego to du.a

A gdzie urlopujecie ??
No ostatnio w tej klinice to ciężko coś załatwić ;( i doprosić się. Niby wszyscy mili ale jak przychodzi co do czego to du.a
Jesteśmy w Twardym Dole, nasza coroczna miejscówka 😍 Jesteśmy my, cisza i jezioro.... Nie da się nie myśleć... 8 lat temu też miałam 5 komórek z 23 zapłodnionych i dały 5 zarodków ale to się nie powtórzy...

Dziewczyny z dodatnia rosnąca do nieba beta, powiedzcie mi jakie leki bierzecie Ci przed i po transferze.
Bo ja chyba mam teraz cały zestaw a dokładnie to acard od dnia transferu, encontor prenatal Uno letrox 75 duphaston i cyclogest - teraz więc chyba wszystko co może pomóc, mam nadzieję że wystarczy 🙂
A potem jeszcze neoparin - zastrzyki jak będzie beta dodatnia, co myślicie o tym zestawie ?

Cały dzień mnie nie było na forum, ciężko później nadrobić 😂
Ja byłam dziś na wizycie bliźniaki rosną 😱 myślałam, że bd trochę mniejsze, a są spore... CC pytałam robią między 37-38tygodniem...
I w końcu po dwóch tygodniach prania i prasowania skończyłam 😆❤ aż jestem dumna z siebie, że dałam radę Zobacz załącznik 1158314
Ty nic nie mowilas o 5 -raczkach🤣
Ile dzieciaczki juz maja?

reklama
Dziewczyny z dodatnia rosnąca do nieba beta, powiedzcie mi jakie leki bierzecie Ci przed i po transferze.
Bo ja chyba mam teraz cały zestaw a dokładnie to acard od dnia transferu, encontor prenatal Uno letrox 75 duphaston i cyclogest - teraz więc chyba wszystko co może pomóc, mam nadzieję że wystarczy 🙂
A potem jeszcze neoparin - zastrzyki jak będzie beta dodatnia, co myślicie o tym zestawie ?
Acard? Kurcze nie raz słyszałam że powinno się go brać przy ciąży tylko po co...? 🤔🤔 Ja biorę prolutex, duphaston, utrogestan i nospe... Zastanawiam się czy nie wykupić tego acardu... On jest bez recepty tak?

Do góry