Będzie już na pewnoKochana ale Ci fajnie już tak szybko usg....
Czemu ja mam dopiero 24 sierpnia.. Czy wtedy może już być serduszko???
reklama
cikulinka
Fanka BB :)
To tez prawda ze po lekach no i stresNo ale to chyba juz w takiej brzuszatej ciazy z bejbiczkami w srodku U mnie te baczku takie puste mam wrazenie ze po lekach
bazylia128
Mozesz zrobic samo badanie nk - nie musisz robic wszystkich limfocytow - wtedy wiekszy koszt...Hej! Czy któraś z Was badała komórki NK w APC w Łodzi, tam gdzie Paśnik przyjmuje? Jak to badanie się dokładnie nazywa? Chodzi o odsetek limfocytów nk cd16+ cd56+? Czy o cytogoksycznosc?
bazylia128
To sa komorki natural killersMozesz zrobic samo badanie nk - nie musisz robic wszystkich limfocytow - wtedy wiekszy koszt...
Będzie już na pewno
Jak będzie to chyba się zabije że szczęścia
Czarna1985
Szczerze to nie wiem kochana bo ja nigdy nie dotrwalam do serduszkaKochana ale Ci fajnie już tak szybko usg....
Czemu ja mam dopiero 24 sierpnia.. Czy wtedy może już być serduszko???
Szczerze to nie wiem kochana bo ja nigdy nie dotrwalam do serduszka
Tym razem dotrwasz! Nie ma innej opcji
Magdusia88
Hej dziewczyny, byłam w zeszłym tygodniu u lekarza diabetologa i będę miała krzywa cukrową w piątek.
On kazał mi odżywiać się bardzo niezdrowo przez 3 dni przed badaniem krzywej.
Mam jeść dużo węglowodanów, 800 gram ziemniaków hahaha! Przecież nikt nie zeżre tyle na raz [emoji2368]
No ale trochę mniej makaronu. Właśnie mecze wielka porcje spaghetti z sosem śmietanowym, na obiad kluski zacierane z serem żółtym a na śniadanie buła z łososiem.
Dziewczyny które robiły krzywa cukrową: też tak musiałyście dużo jeść? Ja już nie daje rady, ale po jedzeniu muszę iść jeszcze na lody hahha [emoji509][emoji511][emoji510]
On kazał mi odżywiać się bardzo niezdrowo przez 3 dni przed badaniem krzywej.
Mam jeść dużo węglowodanów, 800 gram ziemniaków hahaha! Przecież nikt nie zeżre tyle na raz [emoji2368]
No ale trochę mniej makaronu. Właśnie mecze wielka porcje spaghetti z sosem śmietanowym, na obiad kluski zacierane z serem żółtym a na śniadanie buła z łososiem.
Dziewczyny które robiły krzywa cukrową: też tak musiałyście dużo jeść? Ja już nie daje rady, ale po jedzeniu muszę iść jeszcze na lody hahha [emoji509][emoji511][emoji510]
Evela.6
Myśl pozytywnie! ono tam będzie i będzie pięknie szybciutko biło [emoji3590]Szczerze to nie wiem kochana bo ja nigdy nie dotrwalam do serduszka
reklama
KarolinaJ79
Dziewczynki cieszę się ogromnie z waszych sukcesów!!!! Moj mąż mówi ze ja to już mam wazelinowy ten telefon i ze się nie mogę od niego oderwac.
Podziel się: