reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Mirka30 @Czarna1985 @klaudiaanita @anett96
Szalenstwo dziś dobrych wieści! Ledwo z czytaniem nadążam, ale ze szczęścia aż się łezki w oku kręcą 😅😅😁😘😘
Wielkie ogromne gratulacje, mam nadzieję że wkrótce do was dołączę bo aż mnie skręca z zazdrości na Wasze wyniki baby! 😜😜😜😜

Dziękujemy kochana, dopuki serduszka nie zobaczę to ciężko się cieszyć ale wszystko idzie w dobrym kierunku 😘 Mamy nadzieję że szybciutko do Nas dołączysz ✊trzymam mocne kciuki za Ciebie 😘😘😘

Dziewczyny widzialam dwa serduszka. Lekarz powiedział że wszystko jest idealnie 😍😍😍😍 jeszcze chyba nie wierzę że to się dzieje. Dostalam nawet rwcepte na frexiparyne.na encorton juz nie😉
No pięknie 😍😍😍 gratuluję!!!
Beta 7091 ❤ ✊
Umówiłam się już na pierwsze usg na 13 sierpnia 😍 Oby było wszystko dobrze🙏
@mary.m proszę wpisać w kalendarz 😘
No pięknie rośnie 😍 teraz aby do usg i zobaczysz serduszko😊🤗
Dziewczyny mam wynik...
746.4
Piękny wynik 😍 gratuluję po raz kolejny 🤗
Teraz długie 3
Ja tez mam 1465. Nie moge w to uwierzyc
Ale dziś wiadomości!!! Wiedziałam, że bd dobrze ❤

Dzień dobry dziewczyny 🌴🌞🌊
U mnie taki poranek
Nie wiem co myśleć,boje się

Zobacz załącznik 1153498
Dziewczyny, nie wytrzymalam i kupiłam sobie test, zrobiłam sikanca i jest cień cienia... Wiem że może to głupie żeby tak wcześnie robić i jeszcze wszystko może się wydarzyć ale to takie świetne uczucie bo pierwszy raz w życiu widzę na teście 2 kreseczki 😍

Ładna ta kreseczka na teście. Mam nadzieje, że już dotarły do Ciebie dobre wiadomości i cieszysz się ciążą :)

Finansowo mnie stac na kolejne podejscie. Ale ja mam w h....j AMH ponad 9, dwa lata temu bylo 7, waze dzisiaj juz 52 kg, mam niedrozne obydwa jajowody, w wieku 20 lat trzy razry przeszlam zapalenie przyeatkow... nie wiadomo skad - w rdzinie nikt takich rob nie przebyl, nie ma tez chorob genetycznych, u meza to samo... Dzieci sie rodza na potege. Produkuje bardzo duzo pecherzykow a finalnie mala ilosc jajeczek. Z pierwszej procedury 5 jajek i 4 blastki z drugiej 8 i jeden zarodek... Nasienie jest bardzo dobre zbadane szczegolowo. z lekarzem juz tyle przerobilam ze ostatnio stwierdzil ze nie ma na mnie pomyslu. Maz sie nie zgadza na KD - nie zmusze go ;( Dzisiaj stwierdzilam ze to jeden z najsmutniejszych dni bo bez dziecka nigdy nie bede szczesliwa. Kiedys moze bede miala zrywy raosci ale jakos podswiadomie czuje ze to nasze in vitro do niczego nie prowadzi. Za kazdym razem jest nadzieje wieksza, mniejsza poztytwny wynik a pozniej placz i zal i utracone nadzieje. Nie moge patrzec jak moj maz cieerpi chociaz on tego nie pokazuje i zwyczajnie od niego uciekam... Zawsze mialam plan a teraz - juz nie mam ;(

Ojeju... co ja tu widzę. Dobrze rozumiem to myślenie. Samej mi się odechciewa a to dopiero początek...

Rób jak uważasz nasza Ty perełko forumowa.

Mam nadzieje i wierze, ze Ci się to wszystko jakoś poukłada.

Dziś nie napisali z Invicta jak moje zarodki 😭 smutno mi, nie mogę jednak przestać myśleć.. Jestem daleko, nad jeziorkiem, pięknie tu jest, dzieciaki mają tu raj, my też ale z tylu głowy ciągle myślę o tych 5 ciu zarodkach... Jak to sie skończy tym razem :eek:

reklama
Ładna ta kreseczka na teście. Mam nadzieje, że już dotarły do Ciebie dobre wiadomości i cieszysz się ciążą :)

Ojeju... co ja tu widzę. Dobrze rozumiem to myślenie. Samej mi się odechciewa a to dopiero początek...

Rób jak uważasz nasza Ty perełko forumowa.

Mam nadzieje i wierze, ze Ci się to wszystko jakoś poukłada.

Dziękuję kochana, zrobiłam Pierwszy raz betę i wychodzi na to że jestem w ciąży ❤️😘😘😘✊

Do góry