KarolinaJ79
Fanka BB :)
Jutro wracam do domu , wstajemy już o 6 żeby o 7 wyjechać i zdarzyć zrobic bete. Ostatnia była w sobotę. Już czuje mega stres i każda a potem samym badaniem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro wracam do domu , wstajemy już o 6 żeby o 7 wyjechać i zdarzyć zrobic bete. Ostatnia była w sobotę. Już czuje mega stres i każda a potem samym badaniem
Trzymam kciukiJutro wracam do domu , wstajemy już o 6 żeby o 7 wyjechać i zdarzyć zrobic bete. Ostatnia była w sobotę. Już czuje mega stres i każda a potem samym badaniem
@Mirka30 @Czarna1985 @klaudiaanita @anett96
Szalenstwo dziś dobrych wieści! Ledwo z czytaniem nadążam, ale ze szczęścia aż się łezki w oku kręcą
Wielkie ogromne gratulacje, mam nadzieję że wkrótce do was dołączę bo aż mnie skręca z zazdrości na Wasze wyniki baby!
No pięknie gratuluję!!!Dziewczyny widzialam dwa serduszka. Lekarz powiedział że wszystko jest idealnie jeszcze chyba nie wierzę że to się dzieje. Dostalam nawet rwcepte na frexiparyne.na encorton juz nie
No pięknie rośnie teraz aby do usg i zobaczysz serduszkoBeta 7091 ❤
Umówiłam się już na pierwsze usg na 13 sierpnia Oby było wszystko dobrze
@mary.m proszę wpisać w kalendarz
Piękny wynik gratuluję po raz kolejnyDziewczyny mam wynik...
746.4
Ale dziś wiadomości!!! Wiedziałam, że bd dobrze ❤Ja tez mam 1465. Nie moge w to uwierzyc
Dziewczyny, nie wytrzymalam i kupiłam sobie test, zrobiłam sikanca i jest cień cienia... Wiem że może to głupie żeby tak wcześnie robić i jeszcze wszystko może się wydarzyć ale to takie świetne uczucie bo pierwszy raz w życiu widzę na teście 2 kreseczki
Finansowo mnie stac na kolejne podejscie. Ale ja mam w h....j AMH ponad 9, dwa lata temu bylo 7, waze dzisiaj juz 52 kg, mam niedrozne obydwa jajowody, w wieku 20 lat trzy razry przeszlam zapalenie przyeatkow... nie wiadomo skad - w rdzinie nikt takich rob nie przebyl, nie ma tez chorob genetycznych, u meza to samo... Dzieci sie rodza na potege. Produkuje bardzo duzo pecherzykow a finalnie mala ilosc jajeczek. Z pierwszej procedury 5 jajek i 4 blastki z drugiej 8 i jeden zarodek... Nasienie jest bardzo dobre zbadane szczegolowo. z lekarzem juz tyle przerobilam ze ostatnio stwierdzil ze nie ma na mnie pomyslu. Maz sie nie zgadza na KD - nie zmusze go ;( Dzisiaj stwierdzilam ze to jeden z najsmutniejszych dni bo bez dziecka nigdy nie bede szczesliwa. Kiedys moze bede miala zrywy raosci ale jakos podswiadomie czuje ze to nasze in vitro do niczego nie prowadzi. Za kazdym razem jest nadzieje wieksza, mniejsza poztytwny wynik a pozniej placz i zal i utracone nadzieje. Nie moge patrzec jak moj maz cieerpi chociaz on tego nie pokazuje i zwyczajnie od niego uciekam... Zawsze mialam plan a teraz - juz nie mam ;(
No pięknie gratuluję!!!
No pięknie rośnie teraz aby do usg i zobaczysz serduszko
Piękny wynik gratuluję po raz kolejny
Teraz długie 3
Ale dziś wiadomości!!! Wiedziałam, że bd dobrze ❤
Ładna ta kreseczka na teście. Mam nadzieje, że już dotarły do Ciebie dobre wiadomości i cieszysz się ciążą
Ojeju... co ja tu widzę. Dobrze rozumiem to myślenie. Samej mi się odechciewa a to dopiero początek...
Rób jak uważasz nasza Ty perełko forumowa.
Mam nadzieje i wierze, ze Ci się to wszystko jakoś poukłada.