reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki tak sie ciesze z tych waszych bet normalnie racja piekny wtorunio
😂😂😂 jak mi sie smiac z ciebie czasami chce - ale tak pozytywnie - musisz byc naprawde bardzo pozytywna osobka ;) Zacieszku ty ;) Ja dzisiaj wychodzilam z pracy i szczesliwa ze koniec ze jeszcze mnie nie zalalo, ze moge do domku i nagle poczulam takie napiecie w brzuchu - i juz oczywiscie panika (no bo jednak czuje tam caly czas wszystko napiete), wrocilam sie do ubikacji prawie oblana potem(co to bedzie jak sie pusci - jak dojade do domu bo przeciez wiem jak to wyglada przy poronieniu) a tu TAKI BACZEK tylko 👍👍🤭 wyskoczyl !!! Masakra - stwierdzilam ze nie moge juz tak zyc bo w spychoatryku wyladuje ;)

Mi po tych wszystkich weryfikacjach a skonczylam na 13 dpt z beta 500 lekarz juz nic nie kazal badac a ja sama tez sie boje, nawet nie chce isc nidze na USG bo pozniej nie wiem jak bym do tego 13 sierpnia wytrzymala ;(
Będzie dobrze. Ja zakończyłam betę na 12 dpt. Potem było 17dpt USG czy jest pęcherzyk i od tego czasu czekam na USG do 11 sierpnia. I ten czas się mega dłuży. Ale co zrobić. Najgorsze że już tyle rzeczy planuje. Wodze fantazji puszczają 😁 trzymam kciuki.

😂😂😂 jak mi sie smiac z ciebie czasami chce - ale tak pozytywnie - musisz byc naprawde bardzo pozytywna osobka ;) Zacieszku ty ;) Ja dzisiaj wychodzilam z pracy i szczesliwa ze koniec ze jeszcze mnie nie zalalo, ze moge do domku i nagle poczulam takie napiecie w brzuchu - i juz oczywiscie panika (no bo jednak czuje tam caly czas wszystko napiete), wrocilam sie do ubikacji prawie oblana potem(co to bedzie jak sie pusci - jak dojade do domu bo przeciez wiem jak to wyglada przy poronieniu) a tu TAKI BACZEK tylko 👍👍🤭 wyskoczyl !!! Masakra - stwierdzilam ze nie moge juz tak zyc bo w spychoatryku wyladuje ;)
Dokladnie sama niewiem dlaczego tak mam ale mam tez takie obawy jak i ty np. Teraz czuje cieplo na dole a w dodatku jak siku wstrzymuje co bylo dzis przed transferem to potem mam parcie na dole i mam wrazenie ze cos nie tak ...... Takze mam tak jak ty ..... Poprostu ciesze sie z tych bet sama gemba mi sie smieje :) a 13 tez bedzie pewnie super dzien :) jakos czuje w kosciach :p i juz zaczynam schizowac co tam u mnie sie w brzuszku dzieje .....

Tobie malenstwo tez gratuluje - mialas podana blastke? wiem tylko ze mialas transfer na swiezo...Kurcze przeje....ne macie tam z tymi wszystkimi badaniami... Bedziesz robila przyrost czy czekasz juz do USG?

Dziękuję Ci bardzo kochana, od samego początku od Ciebie i fredki miałam wsparcie za co Wam ogromnie dziękuję ❤️❤️❤️ Miałam podaną 5cio dniową blastke, będę miała jeszcze robiona betę w następny wtorek w moim GP.. Boję się cieszyć, bo trudno mi uwierzyć w to że się udało za pierwszym razem, to byłby naprawdę jakiś cud... Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie, jesteście kochane.. Gratulujecie mi czegoś w co boje się uwierzyć.. Wiem zryty łeb mam ale tak bardzo marzę o tym by mi się udało że strach jest silniejszy i nie pozwala mi się cieszyć.. Tobie Bazylkoo również życzę żeby wszystko się tym razem udało, tak samo i Fredzioszkowi! Jesteście super i zasługujecie na to szczęście! Trzymam ogromne kciuki za to żebyśmy wszystkie już za chwilę mogły doznać cudu i mieć to szczęście żeby zostać mamą ❤️❤️❤️

reklama
Do góry