Kochana ani przez chwilę tak nie myśl. Będzie pieknie musi być i tego musimy się trzymać tak więc jutro same pozytywne wiadomości poproszeSama nie wiem co o tym myśleć. Ale nastawiam sie ze nic z tego nie bedzie
reklama
KarolinaJ79
Fanka BB :)
Hihi jak na razie pomyliłam się +1Odpisały lajzy dopiero po 20!!! Wszystkie 5 komórek się zaplodnilo, ocena na wczoraj rozwija się 5 zarodków, dziś niby oceny nie robili, będą robić jutro w 3ciej dobie Kurna boję się że po 3ciej znów wszystkie padną U nas jest mało komórek ale prawie wszystkie dojrzałe i 100% zaplodnien więc do jest kurna nie tak
Aaaanna
Coś z tą beta jest nie tak. Bo we krwi ona pojawia się szybciej niż wychodzi z moczu więc jeśli test jest dodatni to stężenie beta HCG nie może być ok 2. Zrób sobie test rano i powtórz beta HCG i po formy że test masz dodatnie. To może być błąd.
Sama nie wiem co o tym myśleć. Ale nastawiam sie ze nic z tego nie bedzie [emoji20]
Ju
Jutro 11.15 aaaaaaaaaaąaaaaaAnetka a ty kiedy usg?
Iskierka_NADZIEII
Boje sie brzuch zaczyna pobolewac jak na okres....
nieagatka
Gratulacje [emoji4]Dobrze jestem w 2 ciazy 5.5 miesiaca udalo sie naturalnie. Ale jest strach bo poprzednia poroniłam w 8 tyg
Strach rozumiem, ale myśl pozytywnie.
Jaka będziesz mieć różnice wieku?
nieagatka
Ewidentnie czynnik męski.Odpisały lajzy dopiero po 20!!! Wszystkie 5 komórek się zaplodnilo, ocena na wczoraj rozwija się 5 zarodków, dziś niby oceny nie robili, będą robić jutro w 3ciej dobie Kurna boję się że po 3ciej znów wszystkie padną [emoji24][emoji24] U nas jest mało komórek ale prawie wszystkie dojrzałe i 100% zaplodnien więc do jest kurna nie tak
Trzymam kciuki, żeby tym razem było tylko dobrze [emoji8]
Hej, Ty tez miałaś transfer 30.07? Ja miałam ale 3 dniowego maluszka, tez mnie boli okresowo...ale to raczej od wszyskich hormonów jakie bierzemyBoje sie brzuch zaczyna pobolewac jak na okres....
reklama
Boje sie brzuch zaczyna pobolewac jak na okres....
Nie martw się, mnie cały czas tak boli... I od czasu do czasu kłuja mnie okolice jajników...
Podziel się: