reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Odpisały lajzy dopiero po 20!!! Wszystkie 5 komórek się zaplodnilo, ocena na wczoraj rozwija się 5 zarodków, dziś niby oceny nie robili, będą robić jutro w 3ciej dobie :o :o Kurna boję się że po 3ciej znów wszystkie padną [emoji24][emoji24] U nas jest mało komórek ale prawie wszystkie dojrzałe i 100% zaplodnien więc do jest kurna nie tak :angry:
Niech rosną [emoji110][emoji110][emoji110]

😁 zapamiętam te rady 😉 dzięki 😁 A wiesz czemu akurat dwa i pół dnia abstynencji polecali?
Abstynencja zalecana to 2 do 7 , kazał nam skrócić do 2 aby było mniej nasienia ale bardziej żywotne, do tego częsty seks aby pobudzać na bieżąco produkcje kilka tygodni przed.. Z tym nie mieliśmy problemow 😁 2.5 dnia gdyż wypadło wieczorem wiec jakieś niecałe pół doby extra.. Bez majtek na noc aby nic nie usickac.. Cuda wianki, jak to pomogło to opantentujemy z mężem 😜

Abstynencja zalecana to 2 do 7 , kazał nam skrócić do 2 aby było mniej nasienia ale bardziej żywotne, do tego częsty seks aby pobudzać na bieżąco produkcje kilka tygodni przed.. Z tym nie mieliśmy problemow 😁 2.5 dnia gdyż wypadło wieczorem wiec jakieś niecałe pół doby extra.. Bez majtek na noc aby nic nie usickac.. Cuda wianki, jak to pomogło to opantentujemy z mężem 😜
Aaaa no tak, będzie mniej, ale będzie świeższe, racja, to ja tez tak spróbuje przy następnym invitro. I majty swojemu pochowam na noc 😛

Wiem ze już się traci czasami nadzieje, ale tutaj jest coś ewidentnie nie tak, nie jestem specjalista od bety, ale na logikę nie mogła tak beta spaść. Rozumie ze stresujący moment przed Tobą, ale spróbuj Kochanie chociaż trochę odpuścić, zrob jutro betę i jeśli wyniki pojutrze, to zrob jeszcze dla pewności test. Ja mam nadzie cały czas, ze będzie dobrze 😘
Tak udalo mi sie znaleźć inne laboratorium. Tata wyblagal ta kobietę o wynik w ten sam dzien i jak zapłacimy ekstra to zrobia😉 wiec jutro bede wiedziała na czym stoję 😞

reklama
Do góry