reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gratulacje!!!😘 Praca wcale niełatwa, widzę po tym moim żłobkowym agencie😀Zbierajcie kasę, na pewno jakoś się uda. O pustym koncie coś wiem, właśnie to przerabiamy teraz. Ale to nie pierwszy nasz start właściwie od zera, więc mam nadzieję ze i u Was jakoś się uda.
U Was przydałby się teraz taki malusi naturalny cud🥰🥰🥰✊✊✊. Będę trzymać za to kciuki!!!
Dziękuję,zbieramy po mału kase,mam nadzięję,że jeszcze zagości w moim brzuszku mała istotka,Naturalny cud u nas się nie uda,partner nie ma nasieniowodów...

W dupe jeża, wsrastaja 4 z tych 6ciu, po 7miu dniach stymulacji 2 x 14 i 2 x 10, za dwa dni podglądanie a 2 dni dawka 12mgr .. Chyba doopa znów będzie! 😭😤
Jeszcze nie wszystko stracone te cztery to myśle ze na bank a jeszcze do tego nie wiadomo co jest tak naprawdę bo w USG nie widzi się wszystkiego zależy jak się ułoży jajnik! Inaczej jest na punkcji jak sobie przytrzymają go ! Będzie - musi- być dobrze!

Hahaha a mi się właśnie przypomniała sytuacja jak gotowałam grochówkę i wrzuciłam drobny makaron do niej żeby była gęsta. No i zasnęłam. Makaron się przypalił i przelałam zupę do nowego garnka a do tego ze spalenizna wlałam wodę żeby namokły. Mąż wrócił z pracy i mówię masz na kuchni jeszcze ciepła zupkę. I nalał sobie te zlewki spalone [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] przyszedł do pokoju z ta miska ja patrzę [emoji23][emoji23][emoji23] mówię co ty tam bakalie to przecież spalone zlewki są a on mówi „ no widziałem ze dziwna ta zupa ale wiesz ze ja bym zjadł wszystko żeby ci przykrości nie robić” [emoji23]
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Mojego M zawsze wkurzam tym jak ja się nie odzywam podczas kłótni [emoji2368] moje ulubione hasło "domyśl się " [emoji2356] i pozamiatane..... hihihi

Przypomnilo mi, się jak moja teściowa wyzwala kiedyś teścia A ona to potrafi [emoji12] A mój kochany teścia w walizką w ręce mówi do niej tak " wyzywać mnie szybciej bo się spóźnię do pracy" [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji28][emoji1787][emoji23][emoji28]
Mojego też do szału doprowadza jak mu nie odpowiadam kiedy on szczeka podczas kłótni [emoji1787]

Witaj kochana,u mnie leci pomalutku.Staram się żyć z nadzieją,że kiedyś jeszcze uda mi się być w ciąży.Na razie zbieramy kasę,choć wszystko idzie bardzo powoli.Pracuję teraz w żłobku,z maluszkami,zawsze marzyłam o takiej pracy.A co u ciebie?
Wszystko dobrze...córeczka fajna, rośnie i właśnie spać nie daje.
Fajnie że masz pracę jaką sobie wymyśliłaś, od sierpnia oddaje córkę do żłobka i na samą myśl mnie skręca z żalu.
Dlaczego nasze chore państwo zlikwidowało dopłaty do in vitro:( żal czytać takie wpisy że przez brak środków musicie czekać..... nie powinno tak być, jakie to niesprawiedliwe.
Zostań tutaj, napisz coś czasem 😘

Ja peirdziule to moze cos byc!!!! Chociaz ja Friendsow zwyczajnie kocham, uwielbiam i dialogi i postacie, czuje sie z nimi zrzyta ;) I wlaczam ich tak w tle dla dobrego samopoczucia... Jakos mi sie milej wtedy robi i smieje sie z akazdym razem ;) A teraz leci jeden z ulubionych moich odcinkow @Kasiekt jak ross kupuje fibi rower a ona nie potrafi jezdzic ;) No ten odcinek wymiata ;)
Dogadałabys się z moim chłopem, on też zna wszystkie odcinki bo u nas jeśli coś gra w TV to właśnie Friends [emoji1787]

reklama
Namówiłas i mnie tym pięknym opisem ludzie uciekajta, doktory jadą. Tez sobie włączę a co. I tak mnie noc czeka w salonie, bo moj znowu chrapie 🤬, no kiedyś go.... 🤷🏻‍♀️
Polecam korki do uszu - takie jak na budowie- pomarańczowe - działają w końcu się wysypisk! Moj to nawet na głowie by chrapał mimo ze po zabiegu jest- jedyne co to przez korki już go nie słyszę- ale jak by ktoś budzik chciał to polecam 😜

Do góry