reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

On mi powiedział teraz że nie żałuję niczego co powiedział i dodał że moja mama też jest psychopatka jak ja.... Nie wytrzymałam tego i wyszłam ryczeć do samochodu... Mam dość serio.. 😭
Jeju nie denerwuj się kochana, szkoda że tak daleko mieszkasz, ale jak masz ochotę to zapraszam do Manchesteru, przygarnę Cię do siebie do salonu ❤️

reklama
Jeju nie denerwuj się kochana, szkoda że tak daleko mieszkasz, ale jak masz ochotę to zapraszam do Manchesteru, przygarnę Cię do siebie do salonu ❤
@Mirka30 przestań z nim gadać. proponuje klasyczne ciche dni. żaden długo tego nie wytrzyma;) chodzi mi o to że obecnie przebywanie razem nie ma sensu zamknij się w pokoju włącz film i nie myśl. on ochronie jak nie dziś to za kilka dni. i wtedy dojdzie do niego co nagadal. A do tego czasu uzbroj się w cierpliwość, schlodz emocje i przeczekaj. nie reaguj, niech czas zrobi swoje. szkoda nerwów.

Nio troszkę,znaczy długo...Dziękuję za miłe powitanie.U nas póki co wszystko zawieszone w czasie,nie mamy kasy,ciągle jakieś wydatki,nie mamy oszczędności .Nie wiem kiedy podejdziemy znowu....Mam nową pracę,pracę,którą kocham ,pracuję w żłobku z maluszkami😍🥰
Gratulacje!!!😘 Praca wcale niełatwa, widzę po tym moim żłobkowym agencie😀Zbierajcie kasę, na pewno jakoś się uda. O pustym koncie coś wiem, właśnie to przerabiamy teraz. Ale to nie pierwszy nasz start właściwie od zera, więc mam nadzieję ze i u Was jakoś się uda.
U Was przydałby się teraz taki malusi naturalny cud🥰🥰🥰✊✊✊. Będę trzymać za to kciuki!!!

Ale czemu noce i dnie? 😂😂😂 krzyżacy na przykład, tez tam było ciekawie co nie? 😁
Jakos tak bo Bogumil byl taki cierpliwy dla swojej Barbary ;) A ona wiecznie niby zakochana w tym od renefuar co wlazl w portkach do wody zeby je dla niej zerwac a i tak na koniec sie okazalo ze jej miloscia byl Bogumil. No i tam bylo wiecej takiego prostego zycia, piekne lato, ciekzie zimy... I takie dziwne dla mnie sytuacje jak np bali sie lekarzy ;) Ludzie uceikejta bo doktory jada !!!!! ;) No ogladalam kazdy odcinek z zapartym tchem ;) Ta muzyka, widoki jakos mi se wszystko podobalo ;) No iznachor tez obowiazkowo przed Wielkanoca ;) Jak Artur Barcis mial poskladana noge ( cos musi byc z tymi nogami u znachorow ;) i ten wzruszajacy moment jak staje na nogach albo jak w sadzie Fronczewski wstaje i mowi ze to profesor Wilczur!!!!!!! Az mam ciary ;)

Wogole to mam pen driva podlaczonego pod telewizor w sypialni a na nim sowje ulubione stare filmy: Ej patrz na to ;)

Załączniki

• 20200727_224854.jpg
    20200727_224854.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 76
  • 20200727_224924.jpg
    20200727_224924.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 80
reklama
Juz kiedys pisalam ze moj mnie wozil do pracy i z pracy i kiedys poszedl zatankowac a mnie zostawil w zamknietym samochodzie a ja z nerwow bo boje sie byc zamknieta powlaczalam wszystkie wyswietlacze w samochodzie muza na ful sie wlaczyla i alarm tak ze bebenki chcialy wysiasc. Jak dojechalismy do domu to jeszcze sie samochod nie zatrzymal a ja w biegu mu z samochodu wyskoczylam ;) No i na drugi dzien juz sie troche ogarnal ;) Przed chwila sama mialam kryzys bo pol godziny mnie cycki nie bolaly ale juz znowu zaczely bolec. Zjadlam dzisiaj taka kolacje ze przez pol roku takiej nie zjadlam ;) Fajnie bylo ;) Ludzie czasami jak maja stersa to duzo wtedy jedza a ja jak sie stresuje to potrafie wcale nie jesc. Rosolek wstawiony pachnie w calym domku - jutro juz bede wcinac na snaidanko ;) Nie potrafie zyc bez rosolku ;) Wracajac do meza to chyba postaraj sie nie reagowac - i sam do tego dojdzie ze przegial bo w takim napieciu dyskusje sa najgorszym wyjsciem ;) Pokazuj mi tego kroliczka ;)

Masz racje, dziękuję kochana ❤️
Kroliczka pokaże jutro dobrze, bo już w łóżku leżę i coś mi się w głowie kręci,
wole nie wstawać😘

Do góry