Jeju nie denerwuj się kochana, szkoda że tak daleko mieszkasz, ale jak masz ochotę to zapraszam do Manchesteru, przygarnę Cię do siebie do salonuOn mi powiedział teraz że nie żałuję niczego co powiedział i dodał że moja mama też jest psychopatka jak ja.... Nie wytrzymałam tego i wyszłam ryczeć do samochodu... Mam dość serio..
reklama
Ale czemu noce i dnie? krzyżacy na przykład, tez tam było ciekawie co nie?no przeciez juz dawno wiedzialas ja nie z tych normalnych
Moj maz tez tak na poczatku reagiwal-wylacz te durnoty a teraz tak sie smieje az w glosWłaśnie nie ciągnie mnie to raz a dwa, pare razy coś tam podejrzałam jak szwagier oglądał. Aleeeee wgl mi nie podchodzi Nie śmieszy mnie
Tez kiefys ohladalam Miofowe Lsta i pamietam jeden odcinek jak Karol i Norek cos reklamowali no masakra byla1Serio Miodowe Lata ? No ale każdy ogląda to co lubi
Ja mam swoich pare filmów, które oglądam w kółko ale za serialami toooo jakoś nie przepadam. Drażni mnie, że trzeba na coś czekać
Pchełka216
Fanka BB :)
@Mirka30 przestań z nim gadać. proponuje klasyczne ciche dni. żaden długo tego nie wytrzyma chodzi mi o to że obecnie przebywanie razem nie ma sensu zamknij się w pokoju włącz film i nie myśl. on ochronie jak nie dziś to za kilka dni. i wtedy dojdzie do niego co nagadal. A do tego czasu uzbroj się w cierpliwość, schlodz emocje i przeczekaj. nie reaguj, niech czas zrobi swoje. szkoda nerwów.Jeju nie denerwuj się kochana, szkoda że tak daleko mieszkasz, ale jak masz ochotę to zapraszam do Manchesteru, przygarnę Cię do siebie do salonu ❤
Netiaskitchen
Gratulacje!!! Praca wcale niełatwa, widzę po tym moim żłobkowym agencieZbierajcie kasę, na pewno jakoś się uda. O pustym koncie coś wiem, właśnie to przerabiamy teraz. Ale to nie pierwszy nasz start właściwie od zera, więc mam nadzieję ze i u Was jakoś się uda.Nio troszkę,znaczy długo...Dziękuję za miłe powitanie.U nas póki co wszystko zawieszone w czasie,nie mamy kasy,ciągle jakieś wydatki,nie mamy oszczędności .Nie wiem kiedy podejdziemy znowu....Mam nową pracę,pracę,którą kocham ,pracuję w żłobku z maluszkami
U Was przydałby się teraz taki malusi naturalny cud. Będę trzymać za to kciuki!!!
bazylia128
Jakos tak bo Bogumil byl taki cierpliwy dla swojej Barbary A ona wiecznie niby zakochana w tym od renefuar co wlazl w portkach do wody zeby je dla niej zerwac a i tak na koniec sie okazalo ze jej miloscia byl Bogumil. No i tam bylo wiecej takiego prostego zycia, piekne lato, ciekzie zimy... I takie dziwne dla mnie sytuacje jak np bali sie lekarzy Ludzie uceikejta bo doktory jada !!!!! No ogladalam kazdy odcinek z zapartym tchem Ta muzyka, widoki jakos mi se wszystko podobalo No iznachor tez obowiazkowo przed Wielkanoca Jak Artur Barcis mial poskladana noge ( cos musi byc z tymi nogami u znachorow i ten wzruszajacy moment jak staje na nogach albo jak w sadzie Fronczewski wstaje i mowi ze to profesor Wilczur!!!!!!! Az mam ciaryAle czemu noce i dnie? krzyżacy na przykład, tez tam było ciekawie co nie?
Jeju nie denerwuj się kochana, szkoda że tak daleko mieszkasz, ale jak masz ochotę to zapraszam do Manchesteru, przygarnę Cię do siebie do salonu
Dziękuję kochana
Uspokoiłam się już bo się boję że zaszkodzę kropeczkow, chyba mu nic się nie stało nie?? Jak myślicie??
bazylia128
reklama
Juz kiedys pisalam ze moj mnie wozil do pracy i z pracy i kiedys poszedl zatankowac a mnie zostawil w zamknietym samochodzie a ja z nerwow bo boje sie byc zamknieta powlaczalam wszystkie wyswietlacze w samochodzie muza na ful sie wlaczyla i alarm tak ze bebenki chcialy wysiasc. Jak dojechalismy do domu to jeszcze sie samochod nie zatrzymal a ja w biegu mu z samochodu wyskoczylam No i na drugi dzien juz sie troche ogarnal Przed chwila sama mialam kryzys bo pol godziny mnie cycki nie bolaly ale juz znowu zaczely bolec. Zjadlam dzisiaj taka kolacje ze przez pol roku takiej nie zjadlam Fajnie bylo Ludzie czasami jak maja stersa to duzo wtedy jedza a ja jak sie stresuje to potrafie wcale nie jesc. Rosolek wstawiony pachnie w calym domku - jutro juz bede wcinac na snaidanko Nie potrafie zyc bez rosolku Wracajac do meza to chyba postaraj sie nie reagowac - i sam do tego dojdzie ze przegial bo w takim napieciu dyskusje sa najgorszym wyjsciem Pokazuj mi tego kroliczka
Masz racje, dziękuję kochana
Kroliczka pokaże jutro dobrze, bo już w łóżku leżę i coś mi się w głowie kręci,
wole nie wstawać
Podziel się: