reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

On mi powiedział teraz że nie żałuję niczego co powiedział i dodał że moja mama też jest psychopatka jak ja.... Nie wytrzymałam tego i wyszłam ryczeć do samochodu... Mam dość serio.. 😭
Jeju nie denerwuj się kochana, szkoda że tak daleko mieszkasz, ale jak masz ochotę to zapraszam do Manchesteru, przygarnę Cię do siebie do salonu ❤️

reklama
Jeju nie denerwuj się kochana, szkoda że tak daleko mieszkasz, ale jak masz ochotę to zapraszam do Manchesteru, przygarnę Cię do siebie do salonu ❤
@Mirka30 przestań z nim gadać. proponuje klasyczne ciche dni. żaden długo tego nie wytrzyma;) chodzi mi o to że obecnie przebywanie razem nie ma sensu zamknij się w pokoju włącz film i nie myśl. on ochronie jak nie dziś to za kilka dni. i wtedy dojdzie do niego co nagadal. A do tego czasu uzbroj się w cierpliwość, schlodz emocje i przeczekaj. nie reaguj, niech czas zrobi swoje. szkoda nerwów.

Nio troszkę,znaczy długo...Dziękuję za miłe powitanie.U nas póki co wszystko zawieszone w czasie,nie mamy kasy,ciągle jakieś wydatki,nie mamy oszczędności .Nie wiem kiedy podejdziemy znowu....Mam nową pracę,pracę,którą kocham ,pracuję w żłobku z maluszkami😍🥰
Gratulacje!!!😘 Praca wcale niełatwa, widzę po tym moim żłobkowym agencie😀Zbierajcie kasę, na pewno jakoś się uda. O pustym koncie coś wiem, właśnie to przerabiamy teraz. Ale to nie pierwszy nasz start właściwie od zera, więc mam nadzieję ze i u Was jakoś się uda.
U Was przydałby się teraz taki malusi naturalny cud🥰🥰🥰✊✊✊. Będę trzymać za to kciuki!!!

Ale czemu noce i dnie? 😂😂😂 krzyżacy na przykład, tez tam było ciekawie co nie? 😁
Jakos tak bo Bogumil byl taki cierpliwy dla swojej Barbary ;) A ona wiecznie niby zakochana w tym od renefuar co wlazl w portkach do wody zeby je dla niej zerwac a i tak na koniec sie okazalo ze jej miloscia byl Bogumil. No i tam bylo wiecej takiego prostego zycia, piekne lato, ciekzie zimy... I takie dziwne dla mnie sytuacje jak np bali sie lekarzy ;) Ludzie uceikejta bo doktory jada !!!!! ;) No ogladalam kazdy odcinek z zapartym tchem ;) Ta muzyka, widoki jakos mi se wszystko podobalo ;) No iznachor tez obowiazkowo przed Wielkanoca ;) Jak Artur Barcis mial poskladana noge ( cos musi byc z tymi nogami u znachorow ;) i ten wzruszajacy moment jak staje na nogach albo jak w sadzie Fronczewski wstaje i mowi ze to profesor Wilczur!!!!!!! Az mam ciary ;)

Wogole to mam pen driva podlaczonego pod telewizor w sypialni a na nim sowje ulubione stare filmy: Ej patrz na to ;)

Załączniki

• 20200727_224854.jpg
    20200727_224854.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 72
  • 20200727_224924.jpg
    20200727_224924.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 77
reklama
Juz kiedys pisalam ze moj mnie wozil do pracy i z pracy i kiedys poszedl zatankowac a mnie zostawil w zamknietym samochodzie a ja z nerwow bo boje sie byc zamknieta powlaczalam wszystkie wyswietlacze w samochodzie muza na ful sie wlaczyla i alarm tak ze bebenki chcialy wysiasc. Jak dojechalismy do domu to jeszcze sie samochod nie zatrzymal a ja w biegu mu z samochodu wyskoczylam ;) No i na drugi dzien juz sie troche ogarnal ;) Przed chwila sama mialam kryzys bo pol godziny mnie cycki nie bolaly ale juz znowu zaczely bolec. Zjadlam dzisiaj taka kolacje ze przez pol roku takiej nie zjadlam ;) Fajnie bylo ;) Ludzie czasami jak maja stersa to duzo wtedy jedza a ja jak sie stresuje to potrafie wcale nie jesc. Rosolek wstawiony pachnie w calym domku - jutro juz bede wcinac na snaidanko ;) Nie potrafie zyc bez rosolku ;) Wracajac do meza to chyba postaraj sie nie reagowac - i sam do tego dojdzie ze przegial bo w takim napieciu dyskusje sa najgorszym wyjsciem ;) Pokazuj mi tego kroliczka ;)

Masz racje, dziękuję kochana ❤️
Kroliczka pokaże jutro dobrze, bo już w łóżku leżę i coś mi się w głowie kręci,
wole nie wstawać😘

Do góry