reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gratulacje!!!😘 Praca wcale niełatwa, widzę po tym moim żłobkowym agencie😀Zbierajcie kasę, na pewno jakoś się uda. O pustym koncie coś wiem, właśnie to przerabiamy teraz. Ale to nie pierwszy nasz start właściwie od zera, więc mam nadzieję ze i u Was jakoś się uda.
U Was przydałby się teraz taki malusi naturalny cud🥰🥰🥰✊✊✊. Będę trzymać za to kciuki!!!
Dziękuję,zbieramy po mału kase,mam nadzięję,że jeszcze zagości w moim brzuszku mała istotka,Naturalny cud u nas się nie uda,partner nie ma nasieniowodów...

W dupe jeża, wsrastaja 4 z tych 6ciu, po 7miu dniach stymulacji 2 x 14 i 2 x 10, za dwa dni podglądanie a 2 dni dawka 12mgr .. Chyba doopa znów będzie! 😭😤
Jeszcze nie wszystko stracone te cztery to myśle ze na bank a jeszcze do tego nie wiadomo co jest tak naprawdę bo w USG nie widzi się wszystkiego zależy jak się ułoży jajnik! Inaczej jest na punkcji jak sobie przytrzymają go ! Będzie - musi- być dobrze!

Hahaha a mi się właśnie przypomniała sytuacja jak gotowałam grochówkę i wrzuciłam drobny makaron do niej żeby była gęsta. No i zasnęłam. Makaron się przypalił i przelałam zupę do nowego garnka a do tego ze spalenizna wlałam wodę żeby namokły. Mąż wrócił z pracy i mówię masz na kuchni jeszcze ciepła zupkę. I nalał sobie te zlewki spalone [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] przyszedł do pokoju z ta miska ja patrzę [emoji23][emoji23][emoji23] mówię co ty tam bakalie to przecież spalone zlewki są a on mówi „ no widziałem ze dziwna ta zupa ale wiesz ze ja bym zjadł wszystko żeby ci przykrości nie robić” [emoji23]
[emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Mojego M zawsze wkurzam tym jak ja się nie odzywam podczas kłótni [emoji2368] moje ulubione hasło "domyśl się " [emoji2356] i pozamiatane..... hihihi

Przypomnilo mi, się jak moja teściowa wyzwala kiedyś teścia A ona to potrafi [emoji12] A mój kochany teścia w walizką w ręce mówi do niej tak " wyzywać mnie szybciej bo się spóźnię do pracy" [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji28][emoji1787][emoji23][emoji28]
Mojego też do szału doprowadza jak mu nie odpowiadam kiedy on szczeka podczas kłótni [emoji1787]

Witaj kochana,u mnie leci pomalutku.Staram się żyć z nadzieją,że kiedyś jeszcze uda mi się być w ciąży.Na razie zbieramy kasę,choć wszystko idzie bardzo powoli.Pracuję teraz w żłobku,z maluszkami,zawsze marzyłam o takiej pracy.A co u ciebie?
Wszystko dobrze...córeczka fajna, rośnie i właśnie spać nie daje.
Fajnie że masz pracę jaką sobie wymyśliłaś, od sierpnia oddaje córkę do żłobka i na samą myśl mnie skręca z żalu.
Dlaczego nasze chore państwo zlikwidowało dopłaty do in vitro:( żal czytać takie wpisy że przez brak środków musicie czekać..... nie powinno tak być, jakie to niesprawiedliwe.
Zostań tutaj, napisz coś czasem 😘

Ja peirdziule to moze cos byc!!!! Chociaz ja Friendsow zwyczajnie kocham, uwielbiam i dialogi i postacie, czuje sie z nimi zrzyta ;) I wlaczam ich tak w tle dla dobrego samopoczucia... Jakos mi sie milej wtedy robi i smieje sie z akazdym razem ;) A teraz leci jeden z ulubionych moich odcinkow @Kasiekt jak ross kupuje fibi rower a ona nie potrafi jezdzic ;) No ten odcinek wymiata ;)
Dogadałabys się z moim chłopem, on też zna wszystkie odcinki bo u nas jeśli coś gra w TV to właśnie Friends [emoji1787]

reklama
Namówiłas i mnie tym pięknym opisem ludzie uciekajta, doktory jadą. Tez sobie włączę a co. I tak mnie noc czeka w salonie, bo moj znowu chrapie 🤬, no kiedyś go.... 🤷🏻‍♀️
Polecam korki do uszu - takie jak na budowie- pomarańczowe - działają w końcu się wysypisk! Moj to nawet na głowie by chrapał mimo ze po zabiegu jest- jedyne co to przez korki już go nie słyszę- ale jak by ktoś budzik chciał to polecam 😜

Do góry