Mam takie i moj serio jest w stanie się przebić , chyba ze mu szturchańce dam, to się przekręci na bok, no naprawdę mu wezmę wizytę u specjalisty, bo to już życia nie maPolecam korki do uszu - takie jak na budowie- pomarańczowe - działają w końcu się wysypisk! Moj to nawet na głowie by chrapał mimo ze po zabiegu jest- jedyne co to przez korki już go nie słyszę- ale jak by ktoś budzik chciał to polecam
reklama
I jaJa tezzz jest nas dwie już
Martaem1983
Fanka BB :)
Dziewczyny,
Czy przyrost bhcg niższy niż 114% w ciągu 72 H od razu oznacza , że jest źle?
24.07 wynik 400 a 27.07 tylko 747...
Bardzo się martwię, że już po wszystkim...
motylek24
Rzeczywiście coś beta zwolniła nikt nie powie co tam się dzieje.oznacz jeszcze raz za dwa dni . Miałaś dwa zarodki?Dziewczyny,
Margoolcia
Na pewno kochana zarodek jest bezpieczny. Jednak osobiście uważam że ciche dni nie są dobre.Dziękuję z całego serca za wsparcie ❤ co ja bym bez Was zrobiła.... ❤
Margoolcia
Za to większość na pewno robiła dziennie więcej niż 10000 kroków przy takiej diecie. Zreszta dzisiejszy gluten podobno ma inny skład niż kiedyś przez dodatki i ulepszacze. Stąd trudności w jego trawieniu.Taaa i kroja tam pajdy chleba i popija mlekiem a wszyscy zdrowi i nikt nie slyszal o glutenie czy laktozie
Martaem1983
Tak, miałam 2.Rzeczywiście coś beta zwolniła nikt nie powie co tam się dzieje.oznacz jeszcze raz za dwa dni . Miałaś dwa zarodki?
Policzyłam wszystkie bety tzn. przyrosty i one zwalniaja:
20.07 62
22.07 183
24.07 400
27.07 747
Ciekawa jestem czy jest jeszcze szansa na ciążę...
Pchełka216
na pewno nie są dobre jako zamknięcie tematu i tu się zgadzam. Nie chodzilo mi o jakiegoś wielkiego focha i tydzień nieodzywania bo nie. Raczej żeby w tym danym momencie przestać się kłócić bo to nic nie daje A rani jeszcze bardziej. Jak ktoś jest rozjuszony to o aniol by go wkurzal. My baby mamy tendencje do gadania, faceci do robienia. Nie znam @Mirka30 faceta ale jak jest podibny do mojego to zadziala. . U mnie zamiast toczyć boje to jak widzę że on się nakręca to się momentalnie zamykam. Już po tylu latach to on wie że przeholował i czasem uspokaja się od razu i przeprasza A czasem potrzebuje więcej nawet do następnego dnia. Tu trochę tak jak z dzieckiem stoicki spokój pomaga A potem na chłodno nie odpuszczać i porozmawiac... wiem trudno rozmawiać czasem z facetami ktorzy nie sa zhyt wylewni normalnie ale się da.Na pewno kochana zarodek jest bezpieczny. Jednak osobiście uważam że ciche dni nie są dobre.
motylek24
Czasami kiedy początkowo implantują się dwa zarodki i zostaje potem jeden potrafią być takie bety. Teraz trzeba zobaczyć jaki będzie następny przyrost.Tak, miałam 2.
Policzyłam wszystkie bety tzn. przyrosty i one zwalniaja:
20.07 62
22.07 183
24.07 400
27.07 747
Ciekawa jestem czy jest jeszcze szansa na ciążę...
reklama
Gonia0605
Bo wszyscy, którzy mieli jakieś schorzenia poumierali w dzieciństwie i sami zdrowiTaaa i kroja tam pajdy chleba i popija mlekiem a wszyscy zdrowi i nikt nie slyszal o glutenie czy laktozie
zostali, którym gluten i laktozą nie szkodzą . Takie czasy...
A tak swoją drogą... Jak pomyślę o moich dziadkach (babcia 90 lat teraz, dziadek już nie żyje), to oni pościli 3 dni w tygodniu w poście, w piątki przez cały rok. Mięso to w ogóle było jakoś parę razy w tygodniu tylko (i to nie kotlet, a jakiś kawałek gotowany w zupie), a zupa często bywała już na śniadanie... No i jedli 2 razy dziennie... Śniadanie, praca cały dzień i kolacja. Chyba kiedyś ludzie byli mądrzejsi...
Ostatnia edycja:
Podziel się: