reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Polecam korki do uszu - takie jak na budowie- pomarańczowe - działają w końcu się wysypisk! Moj to nawet na głowie by chrapał mimo ze po zabiegu jest- jedyne co to przez korki już go nie słyszę- ale jak by ktoś budzik chciał to polecam 😜
Mam takie i moj serio jest w stanie się przebić 🤦🏻‍♀️😫, chyba ze mu szturchańce dam, to się przekręci na bok, no naprawdę mu wezmę wizytę u specjalisty, bo to już życia nie ma 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

reklama
Dziewczyny,
Czy przyrost bhcg niższy niż 114% w ciągu 72 H od razu oznacza , że jest źle?
24.07 wynik 400 a 27.07 tylko 747...
Bardzo się martwię, że już po wszystkim...

Na pewno kochana zarodek jest bezpieczny. Jednak osobiście uważam że ciche dni nie są dobre.
na pewno nie są dobre jako zamknięcie tematu i tu się zgadzam. Nie chodzilo mi o jakiegoś wielkiego focha i tydzień nieodzywania bo nie. Raczej żeby w tym danym momencie przestać się kłócić bo to nic nie daje A rani jeszcze bardziej. Jak ktoś jest rozjuszony to o aniol by go wkurzal. My baby mamy tendencje do gadania, faceci do robienia. Nie znam @Mirka30 faceta ale jak jest podibny do mojego to zadziala. :). U mnie zamiast toczyć boje to jak widzę że on się nakręca to się momentalnie zamykam. Już po tylu latach to on wie że przeholował i czasem uspokaja się od razu i przeprasza A czasem potrzebuje więcej nawet do następnego dnia. Tu trochę tak jak z dzieckiem stoicki spokój pomaga:) A potem na chłodno nie odpuszczać i porozmawiac... wiem trudno rozmawiać czasem z facetami ktorzy nie sa zhyt wylewni normalnie ale się da. :)

Tak, miałam 2.
Policzyłam wszystkie bety tzn. przyrosty i one zwalniaja:
20.07 62
22.07 183
24.07 400
27.07 747
Ciekawa jestem czy jest jeszcze szansa na ciążę...
Czasami kiedy początkowo implantują się dwa zarodki i zostaje potem jeden potrafią być takie bety. Teraz trzeba zobaczyć jaki będzie następny przyrost.

reklama
Taaa i kroja tam pajdy chleba i popija mlekiem a wszyscy zdrowi i nikt nie slyszal o glutenie czy laktozie ;)
Bo wszyscy, którzy mieli jakieś schorzenia poumierali w dzieciństwie i sami zdrowi
zostali, którym gluten i laktozą nie szkodzą 😉. Takie czasy...
A tak swoją drogą... Jak pomyślę o moich dziadkach (babcia 90 lat teraz, dziadek już nie żyje), to oni pościli 3 dni w tygodniu w poście, w piątki przez cały rok. Mięso to w ogóle było jakoś parę razy w tygodniu tylko (i to nie kotlet, a jakiś kawałek gotowany w zupie), a zupa często bywała już na śniadanie... No i jedli 2 razy dziennie... Śniadanie, praca cały dzień i kolacja. Chyba kiedyś ludzie byli mądrzejsi...

Ostatnia edycja:
Do góry