reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nie będę się wymadrzać, że coś wiem w tym temacie, ale porównam z tym co bylo u mnie (ale nie po punkcji).
jaki kolor krwawienia? czerwony żywy czy raczej brunatny i jakie leki bierzesz?
Normalne plamienie jak @ czerwony żywy, dodam że na papierze dopiero zauwazylam bo zero objawow @.na ta chwile nie biorę żadnych leków juz. W związku z tym ze mialam za duży progesteron transfer był odroczony. Po @ mam się wstawić w klinice i wtedy lekarz powie od kiedy mam brac leki i kiedy transfer...

reklama
Wiem ze moge tym wywolac fale krytyki ale tylko tu moge to napisac: Nie mam zadnego planu na przyszlosc... Przerobilam juz chyba wszystkie mozliwe opcje, zachodze praktycznie za kazdym razemi nigdy nie doczekalam jeszcze serduszka - cos jest nie tak, immuno cala przebadana, genetyka tez, pgs zarodka. Niestety musialam sobie to dzisiaj uswiadomic ze to byla moja ostatnia stymulacja, znowu przejechalam z 200 km bo jakos podaczas jazdy latwiej mi sie skupic. Bede musiala jakos postarac sie przewartosciowac zycie...
Nie wiem czy to Cię pocieszy ale moja kuzynka też zachodziła w ciążę ale ok 6 tc poroniła. Potrafiła kilka razy do roku być w ciąży. Niby genetyka ok, ale za którymś razem zbadano u niej płód po poronieniu i okazało się że jakieś geny źle się łączyły i płód samoistnie obumierał. Wówczas była to dziewczynka. Postawili diagnozę, że najprawdopodobniej tak się dzieje przy płci żeńskiej. Dziś już ma dwóch chłopaków .

Trzymam za wszystkie nas kciuki.
Musi się udać 🙂🙂🙂

Dziewczyny nie pamiętam która z was pisała zebym brala provag po mojej infekcjii po transferze tez. Jestem 6 dzien po transferze czy ja dalej mogę go brac? Czy odstawic

Moje Drogie, help !
posiałam gdzieś karte z zaleceniami badań do in vitro. Wydaje mi się że 2-3 dzień robi się AMH mam rację? Jutro właśnie mam 3 dzień cyklu więc ostatni moment żeby zrobić badanie..chyba?
Plis pomóżcie.

Moje Drogie, help !
posiałam gdzieś karte z zaleceniami badań do in vitro. Wydaje mi się że 2-3 dzień robi się AMH mam rację? Jutro właśnie mam 3 dzień cyklu więc ostatni moment żeby zrobić badanie..chyba?
Plis pomóżcie.
AMH jest w dowolnym dniu cyklu bynajmniej ja tak miałam w zaleceniach. Progesteron robi się między 2 a 4 dniem. Zaraz Ci podeślę moja

Moje Drogie, help !
Plis pomóżcie.
Przepraszam fsh i lh między 2 a 4 dniem

Załączniki

• IMG_20200726_223453.jpg
    IMG_20200726_223453.jpg
    51,9 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Do góry