reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie będę się wymadrzać, że coś wiem w tym temacie, ale porównam z tym co bylo u mnie (ale nie po punkcji).
jaki kolor krwawienia? czerwony żywy czy raczej brunatny i jakie leki bierzesz?
Normalne plamienie jak @ czerwony żywy, dodam że na papierze dopiero zauwazylam bo zero objawow @.na ta chwile nie biorę żadnych leków juz. W związku z tym ze mialam za duży progesteron transfer był odroczony. Po @ mam się wstawić w klinice i wtedy lekarz powie od kiedy mam brac leki i kiedy transfer...

reklama
Wiem ze moge tym wywolac fale krytyki ale tylko tu moge to napisac: Nie mam zadnego planu na przyszlosc... Przerobilam juz chyba wszystkie mozliwe opcje, zachodze praktycznie za kazdym razemi nigdy nie doczekalam jeszcze serduszka - cos jest nie tak, immuno cala przebadana, genetyka tez, pgs zarodka. Niestety musialam sobie to dzisiaj uswiadomic ze to byla moja ostatnia stymulacja, znowu przejechalam z 200 km bo jakos podaczas jazdy latwiej mi sie skupic. Bede musiala jakos postarac sie przewartosciowac zycie...
Nie wiem czy to Cię pocieszy ale moja kuzynka też zachodziła w ciążę ale ok 6 tc poroniła. Potrafiła kilka razy do roku być w ciąży. Niby genetyka ok, ale za którymś razem zbadano u niej płód po poronieniu i okazało się że jakieś geny źle się łączyły i płód samoistnie obumierał. Wówczas była to dziewczynka. Postawili diagnozę, że najprawdopodobniej tak się dzieje przy płci żeńskiej. Dziś już ma dwóch chłopaków .

Trzymam za wszystkie nas kciuki.
Musi się udać 🙂🙂🙂

Dziewczyny nie pamiętam która z was pisała zebym brala provag po mojej infekcjii po transferze tez. Jestem 6 dzien po transferze czy ja dalej mogę go brac? Czy odstawic

Moje Drogie, help !
posiałam gdzieś karte z zaleceniami badań do in vitro. Wydaje mi się że 2-3 dzień robi się AMH mam rację? Jutro właśnie mam 3 dzień cyklu więc ostatni moment żeby zrobić badanie..chyba?
Plis pomóżcie.

Moje Drogie, help !
posiałam gdzieś karte z zaleceniami badań do in vitro. Wydaje mi się że 2-3 dzień robi się AMH mam rację? Jutro właśnie mam 3 dzień cyklu więc ostatni moment żeby zrobić badanie..chyba?
Plis pomóżcie.
AMH jest w dowolnym dniu cyklu bynajmniej ja tak miałam w zaleceniach. Progesteron robi się między 2 a 4 dniem. Zaraz Ci podeślę moja

Moje Drogie, help !
Plis pomóżcie.
Przepraszam fsh i lh między 2 a 4 dniem

Załączniki

• IMG_20200726_223453.jpg
    IMG_20200726_223453.jpg
    51,9 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Do góry