Czarna1985
Fanka BB :)
Jedź kochana. Trzymam kciuki za Ciebie.Ja też mam dwa testy negatywne, zaraz jadę na betę.. Boję się wyniku... 10dpt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jedź kochana. Trzymam kciuki za Ciebie.Ja też mam dwa testy negatywne, zaraz jadę na betę.. Boję się wyniku... 10dpt
Juz sie zbieram i jade...Kochana jeśli masz możliwość leć na betę ! I wierz w kropka a nie sikance- oszukance !!!
Bedzie dobrzeJuz sie zbieram i jade...
I to mi się podobaPozytywne nastawienie .. wiem łatwo mówić , ale trzeba trochę wiary w Wasze kropeczki[GROUP=][/GROUP]
I ja za Twój wynik też! Dziś pięknie świeci słońce więc to musi być dobry dzien
Oby Twój czarny scenariusz się nie spełnił. Możesz pisać że wierzę w bajki, ale Twoja sprawa nie jest w 100% przesądzona. Mimo wszystko, pamiętaj że jestem z Tobą ❤ ❤ ❤Wiem ze moge tym wywolac fale krytyki ale tylko tu moge to napisac: Nie mam zadnego planu na przyszlosc... Przerobilam juz chyba wszystkie mozliwe opcje, zachodze praktycznie za kazdym razemi nigdy nie doczekalam jeszcze serduszka - cos jest nie tak, immuno cala przebadana, genetyka tez, pgs zarodka. Niestety musialam sobie to dzisiaj uswiadomic ze to byla moja ostatnia stymulacja, znowu przejechalam z 200 km bo jakos podaczas jazdy latwiej mi sie skupic. Bede musiala jakos postarac sie przewartosciowac zycie...
kuwa Czarna, jak widzę takie teksty, to mi sie nóż w kieszeni otwiera. Wywal sikańca i udawaj, że go w ogóle nie robiłaś❤Dziewczyny sikaniec wyszedl negatywny wiec beta bedzie tylko formalnością
Tak najlepiej 2-3 dcMoje Drogie, help !
posiałam gdzieś karte z zaleceniami badań do in vitro. Wydaje mi się że 2-3 dzień robi się AMH mam rację? Jutro właśnie mam 3 dzień cyklu więc ostatni moment żeby zrobić badanie..chyba?
Plis pomóżcie.
Miałam identyczna sytacje...Na ostatniej wizycie przez punkcją prg miałam 1,86 ng/ml i od razu powiedzieli, że nie będzie świeżego transferu