JestemMama!
Fanka BB :)
Mam nadzieję że czytelne. Jak nie to mogę zrobić jeszcze raz zdjęcie.(to mąż robił )Jejjku bardzo Ci dziekuję!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieję że czytelne. Jak nie to mogę zrobić jeszcze raz zdjęcie.(to mąż robił )Jejjku bardzo Ci dziekuję!
jest ok dziękuję CiMam nadzieję że czytelne. Jak nie to mogę zrobić jeszcze raz zdjęcie.(to mąż robił )
Estradiol ja mialam robione przed samą punkcja tak samo progesteron... Tzn.progesteron robiłam milion razy przed rozpoczęciem terapii (a że kilka razy juz ja zaczynalam to kilka razy juz robiłam....) a później przed punkcja i właśnie na tej podstawie lekarz odwołał mi transfer....jest ok dziękuję Ci
Najważniejsze to że wiem że teraz muszę zrobić FSH i LH
progesteron, estradiol chyba jakoś później się robi
ahaEstradiol ja mialam robione przed samą punkcja tak samo progesteron... Tzn.progesteron robiłam milion razy przed rozpoczęciem terapii (a że kilka razy juz ja zaczynalam to kilka razy juz robiłam....) a później przed punkcja i właśnie na tej podstawie lekarz odwołał mi transfer....
Fsh tez tshMoje Drogie, help !
posiałam gdzieś karte z zaleceniami badań do in vitro. Wydaje mi się że 2-3 dzień robi się AMH mam rację? Jutro właśnie mam 3 dzień cyklu więc ostatni moment żeby zrobić badanie..chyba?
Plis pomóżcie.
Mi się wydaje, że to raczej wahania hormonów i dlatego masz szybciej okres. Nadal krwawisz? Po punkcji miałam lekką hiperke, okres dostałam dwa dni przed czasem, ale i tak dopiero po odstawieniu Dupastonu, i szczerze myslam, że każdy dostaje progesteron punkcji jak nie ma być transferu. Ale mojego zdania nie bierz sobie zbytnio do głowy, bo ja zielona jestem w temacie.Normalne plamienie jak @ czerwony żywy, dodam że na papierze dopiero zauwazylam bo zero objawow @.na ta chwile nie biorę żadnych leków juz. W związku z tym ze mialam za duży progesteron transfer był odroczony. Po @ mam się wstawić w klinice i wtedy lekarz powie od kiedy mam brac leki i kiedy transfer...
Poczekajmy jeszcze na wynik bety.Dziewczyny sikaniec wyszedl negatywny wiec beta bedzie tylko formalnością
Ja też mam dwa testy negatywne, zaraz jadę na betę.. Boję się wyniku... 10dptDziewczyny sikaniec wyszedl negatywny wiec beta bedzie tylko formalnością
Kochana jeśli masz możliwość leć na betę ! I wierz w kropka a nie sikance- oszukance !!!Dziewczyny sikaniec wyszedl negatywny wiec beta bedzie tylko formalnością