reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

To podobno nie miało aż tak wielkiego znaczenia. Tak beta rosla jak chciała. Z perspektywy trzeba było tyle nie oznaczać i się tak nie denerwować. Musisz niestety czekać i jak wszystko będzie dobrze a myślę że bedzie to czekają Cię jeszcze długie miesiące nerwów i czekania. Trzymam kciuki i myślę że będzie ok.
Mam powtorzyc badanie w swoim labo i przyjechac za tydzien do niego na wizyte bo bedzie szukal pecharzyka - jak nie znajdzie to wiadomo ;( a wlasciwie to u mnie juz ku...wa nic nie wiadomo bo zawsze cos. Zyle mam juz tak pokluta ze az sina bo wszyscy sie tylko w jedna wkluwaja ale to akurat nie ma znaczenia. Wiem ze u ciebie byly tez badane beta calkowita i beta hcg co moglo dac takie rozbieznosci u mnie obydwa beta hcg ;(

reklama
Dziewczyny, nie wytrzymalam i kupiłam sobie test, zrobiłam sikanca i jest cień cienia... Wiem że może to głupie żeby tak wcześnie robić i jeszcze wszystko może się wydarzyć ale to takie świetne uczucie bo pierwszy raz w życiu widzę na teście 2 kreseczki 😍

Załączniki

• IMG_20200726_131103.jpg
    IMG_20200726_131103.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 159
Mam nadzieję, że tym razem się uda ❤ ja też 4 z podobnymi zaleceniami, tylko accofil 1/4 ampułki, a encorton dodał mój ginekolog od 2dc. Dziś dostałam jakiegoś plamienia, ale podejrzewam, że to po podrażnieniu wziernikiem, bo jeszcze miałam pobierany wymaz i ten wlew 🤔
Ja tez miałam male plamki . Tez tak mysle ze to po aplikatorze od luteiny. Powiem Ci szczerze ze balam się tego accofilu ale dobrze sie po nim czuje ,jedynie co bolą mnie nogi ale to i bez accofilu mnie bolaly. A ty kiedy betujesz? Tez trzymam kciuki za Ciebie❤✊✊✊

Dziewczyny, nie wytrzymalam i kupiłam sobie test, zrobiłam sikanca i jest cień cienia... Wiem że może to głupie żeby tak wcześnie robić i jeszcze wszystko może się wydarzyć ale to takie świetne uczucie bo pierwszy raz w życiu widzę na teście 2 kreseczki 😍
Super kochana Gratulacje ❤😘😘😘

Ja tez miałam male plamki . Tez tak mysle ze to po aplikatorze od luteiny. Powiem Ci szczerze ze balam się tego accofilu ale dobrze sie po nim czuje ,jedynie co bolą mnie nogi ale to i bez accofilu mnie bolaly. A ty kiedy betujesz? Tez trzymam kciuki za Ciebie❤✊✊✊

Dopiero w środę transfer ☺ po accofilu też się dobrze czułam, teraz drugi raz mam wlew i wieczorem czułam jakby brało mnie przeziębienie, a po zastrzykach czasem uderzenia gorąca miałam

reklama
No w sumie trwało to od stycznia kiedy nie udał się transfer z mojego zarodka trzy dniowego 8A . Ale na dzień dzisiejszy jestem już po transferze blastki 5AA wiec czas pokaze a oprócz tego zdecydowałam się na mnóstwo leków immunosupresyjnych . A co u Ciebie ?????
Trzymam kciuki✊🏻✊🏻✊🏻
a jakie leki immunosupresyjne dostala? Od Jaro czy kogos innego?

Do góry