pauli890
Fanka BB :)
I ja za Ciebie równieżTrzymam kciuki kochana za Ciebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I ja za Ciebie równieżTrzymam kciuki kochana za Ciebie
Dokladnie ja juz dostaje na glowe . Ty pewnie tez nasi mężowie nie maja lekko z nami
Tak w Holandii nie robia badania hcg... po 14 dniach test ciążowy ... i tyleTez bym Ci tak radziła, ja do 10 dpt nie mogłam nigdy wytrzymać, a co mówić aż tyle czasu , chociaż w Holandi tez się tak robi, ze chyba tylko test sikany po ilus tam dniach, @Artemida90 moze Ci coś więcej powie
No właśnie, Ty tez w Holandii Ale tam wasza cierpliwość testująTak w Holandii nie robia badania hcg... po 14 dniach test ciążowy ... i tyle
Kochana 4 ivf to jest mój 4 transfer. Pierwszy raz na zaleceniach od Pasnika . No i niestety 3 ciaze biochemiczne teraz biore co 3 dni accofil 1/3 ampułki i encorton od 10 dc.@Czarna1985 przypomnij które to Twoje podejście? Wcześniej miałaś biochema? Teraz pierwszy raz podchodzisz z zaleceniami Paśnika? poza wlewem coś jeszcze Ci zalecił?
Kochana 4 ivf to jest mój 4 transfer. Pierwszy raz na zaleceniach od Pasnika . No i niestety 3 ciaze biochemiczne teraz biore co 3 dni accofil 1/3 ampułki i encorton od 10 dc.