reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Czarna1985 przypomnij które to Twoje podejście? Wcześniej miałaś biochema? Teraz pierwszy raz podchodzisz z zaleceniami Paśnika? poza wlewem coś jeszcze Ci zalecił?
Kochana 4 ivf to jest mój 4 transfer. Pierwszy raz na zaleceniach od Pasnika . No i niestety 3 ciaze biochemiczne 😞 teraz biore co 3 dni accofil 1/3 ampułki i encorton od 10 dc.

Kochana 4 ivf to jest mój 4 transfer. Pierwszy raz na zaleceniach od Pasnika . No i niestety 3 ciaze biochemiczne 😞 teraz biore co 3 dni accofil 1/3 ampułki i encorton od 10 dc.

Mam nadzieję, że tym razem się uda ❤ ja też 4 z podobnymi zaleceniami, tylko accofil 1/4 ampułki, a encorton dodał mój ginekolog od 2dc. Dziś dostałam jakiegoś plamienia, ale podejrzewam, że to po podrażnieniu wziernikiem, bo jeszcze miałam pobierany wymaz i ten wlew 🤔

reklama
Dziewczynki wysyłam wam pozytywna energię ze słonecznej Ustki ❤️❤️

Załączniki

• C1555346-02B0-4D32-BDDF-D49946728664.jpeg
    C1555346-02B0-4D32-BDDF-D49946728664.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 118
Do góry