reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To podobno nie miało aż tak wielkiego znaczenia. Tak beta rosla jak chciała. Z perspektywy trzeba było tyle nie oznaczać i się tak nie denerwować. Musisz niestety czekać i jak wszystko będzie dobrze a myślę że bedzie to czekają Cię jeszcze długie miesiące nerwów i czekania. Trzymam kciuki i myślę że będzie ok.
Mam powtorzyc badanie w swoim labo i przyjechac za tydzien do niego na wizyte bo bedzie szukal pecharzyka - jak nie znajdzie to wiadomo ;( a wlasciwie to u mnie juz ku...wa nic nie wiadomo bo zawsze cos. Zyle mam juz tak pokluta ze az sina bo wszyscy sie tylko w jedna wkluwaja ale to akurat nie ma znaczenia. Wiem ze u ciebie byly tez badane beta calkowita i beta hcg co moglo dac takie rozbieznosci u mnie obydwa beta hcg ;(

reklama
Dziewczyny, nie wytrzymalam i kupiłam sobie test, zrobiłam sikanca i jest cień cienia... Wiem że może to głupie żeby tak wcześnie robić i jeszcze wszystko może się wydarzyć ale to takie świetne uczucie bo pierwszy raz w życiu widzę na teście 2 kreseczki 😍

Załączniki

• IMG_20200726_131103.jpg
    IMG_20200726_131103.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 156
Mam nadzieję, że tym razem się uda ❤ ja też 4 z podobnymi zaleceniami, tylko accofil 1/4 ampułki, a encorton dodał mój ginekolog od 2dc. Dziś dostałam jakiegoś plamienia, ale podejrzewam, że to po podrażnieniu wziernikiem, bo jeszcze miałam pobierany wymaz i ten wlew 🤔
Ja tez miałam male plamki . Tez tak mysle ze to po aplikatorze od luteiny. Powiem Ci szczerze ze balam się tego accofilu ale dobrze sie po nim czuje ,jedynie co bolą mnie nogi ale to i bez accofilu mnie bolaly. A ty kiedy betujesz? Tez trzymam kciuki za Ciebie❤✊✊✊

Dziewczyny, nie wytrzymalam i kupiłam sobie test, zrobiłam sikanca i jest cień cienia... Wiem że może to głupie żeby tak wcześnie robić i jeszcze wszystko może się wydarzyć ale to takie świetne uczucie bo pierwszy raz w życiu widzę na teście 2 kreseczki 😍
Super kochana Gratulacje ❤😘😘😘

Ja tez miałam male plamki . Tez tak mysle ze to po aplikatorze od luteiny. Powiem Ci szczerze ze balam się tego accofilu ale dobrze sie po nim czuje ,jedynie co bolą mnie nogi ale to i bez accofilu mnie bolaly. A ty kiedy betujesz? Tez trzymam kciuki za Ciebie❤✊✊✊

Dopiero w środę transfer ☺ po accofilu też się dobrze czułam, teraz drugi raz mam wlew i wieczorem czułam jakby brało mnie przeziębienie, a po zastrzykach czasem uderzenia gorąca miałam

reklama
No w sumie trwało to od stycznia kiedy nie udał się transfer z mojego zarodka trzy dniowego 8A . Ale na dzień dzisiejszy jestem już po transferze blastki 5AA wiec czas pokaze a oprócz tego zdecydowałam się na mnóstwo leków immunosupresyjnych . A co u Ciebie ?????
Trzymam kciuki✊🏻✊🏻✊🏻
a jakie leki immunosupresyjne dostala? Od Jaro czy kogos innego?

Do góry