Ja mam od momentu stymulacji taku dziwny "bol"lewej nogi obok kolana.Taki mnie zimno przechodzi i az do pieczenia i dretwienia.Ale tylko wiecxoremDziewczyny czy ktoras z was miała moze ból nog po transferze? Ja mam za kazdy razem ale tym razem juz mi lewa noga dretwieje
reklama
Nie miałam nic takiego, po świeżym czułam się jak balon i wszystko mnie bolało, po crio mało co czułam.Dziewczyny czy ktoras z was miała moze ból nog po transferze? Ja mam za kazdy razem ale tym razem juz mi lewa noga dretwieje
Kiedy Ty robisz betę? Jutro?
Przykro mi,badz dzielna kobietko❤❤SciskamDziękuję kochana !! Że o mnie pamietasz !! Już po wszystkim. " wypadło ze mnie " teraz już tylko do przodu !!!
bazylia128
Fanka BB :)
Mam powtorzyc badanie w swoim labo i przyjechac za tydzien do niego na wizyte bo bedzie szukal pecharzyka - jak nie znajdzie to wiadomo ;( a wlasciwie to u mnie juz ku...wa nic nie wiadomo bo zawsze cos. Zyle mam juz tak pokluta ze az sina bo wszyscy sie tylko w jedna wkluwaja ale to akurat nie ma znaczenia. Wiem ze u ciebie byly tez badane beta calkowita i beta hcg co moglo dac takie rozbieznosci u mnie obydwa beta hcg ;(Tak ja robiłam badania w różnych laboratoriach ale przy dużych już wartościach
703
1030
1550
3200
Szczerze mówiąc oznaczania beta HCG przy tych wartościach jest już trochę bez sensu. Jedynie USG jest badaniem właściwym do monitorowania ciąży w takim okresie.
Wiem że latwo sie mowi a trudno robi ale musisz uzbroić się w cierpliwość i czekać. Na razie Twoje przyrosty są prawidłowe i powtarzaj tylko jeśli będziesz miała takie zalecenia. To bardzo duży stres dla Ciebie i maluszka.
Czarna1985
Kurcze od czego to moze byc Podczas stymulacji tez mnie lewa noga tak bolala . Jak powiedziałam o tym lekarzowi to powiedział ze to normalne. Ja za kazdym razem po transferze mam tez taki bol a potem wychodzila mi ciąża biochemicznaJa mam od momentu stymulacji taku dziwny "bol"lewej nogi obok kolana.Taki mnie zimno przechodzi i az do pieczenia i dretwienia.Ale tylko wiecxorem
bazylia128
Mam zalecenia od lekarza - na tym etapie beta bardzo duzo mowi o przebiegu ewentualnej ciazy... Powyzej 1000 trzeba monitorowac tylko USG - przerabialam to juz ...Podpisuję się obiema rękami i noga. Powtarzajcie badania jak są takie zalecenia. Inaczej same możecie zapędzić się w kozi róg.
Kurcze od czego to moze byc Podczas stymulacji tez mnie lewa noga tak bolala . Jak powiedziałam o tym lekarzowi to powiedział ze to normalne. Ja za kazdym razem po transferze mam tez taki bol a potem wychodzila mi ciąża biochemiczna
Kurcze kochana oby nie... Ja nie mam takich bóli, jedyne co od wczoraj bez przerwy mnie boli podbrzusze i czuję się jak balon... Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
Czarna1985
Tak jutro , 7dzien po transferze ale czuje ze bedzie lipa jeszcze znowu mnie ta noga bolia co tam kochanie u Ciebie? Ja odkąd jestem w Polsce to staram sie zajac glowe zeby nie myslecNie miałam nic takiego, po świeżym czułam się jak balon i wszystko mnie bolało, po crio mało co czułam.
Kiedy Ty robisz betę? Jutro?
bazylia128
Kochana na ciaze pozamaciczna to byloby duuuzzooo za wczesnie - nie czytaj tego. Objawy mozesz miec takie albo dlatego ze swiezy transfer albo dlatego ze zarodeczek sie ladnie mosci w "brzuszku"... Jak dla mnie jest nie do pomyslenia ze masz zrobic sikanca tak pozno - jedz robic wczesniej bete bedziesz spokojniejsza - ja wczoraj przejechalam do kliniki ponad 200 km zeby powtorzyc bete - tylko nie wiem po co ;( Mysle ze bedzie dobrze u ciebie jestes mlodziutka, zdrowa i pewnie szybko zaskoczyszNo właśnie o czymś to świadczy a pytam nie po to żeby się napalać i robić nadzieję tylko chce wiedzieć czy siać panikę i dzwonić np. do kliniki...Naczytalam się o tych ciążach poza macicznych więc się boję, a betę nie wiem kiedy mi zrobią a taki sikany test to dupa.. Więc wolę pytać tutaj Was. A u Ciebie kochana, może jeszcze nic straconego??
reklama
bazylia128
Kiedy robisz bete? Takie rwanie nogi to tez dobry objaw, ja tak mialam przy implantacji - teraz tylko dziwnie innaczej bardziej mnie dol plecow rwie... Trzymam kciukiDziewczyny czy ktoras z was miała moze ból nog po transferze? Ja mam za kazdy razem ale tym razem juz mi lewa noga dretwieje
Podziel się: