mary.m
Fanka BB :)
Dziękuję kochana !! Że o mnie pamietasz !! Już po wszystkim. " wypadło ze mnie " teraz już tylko do przodu !!!
Jesteś bardzo dzielna i czuję, że będziesz walczyć dalej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję kochana !! Że o mnie pamietasz !! Już po wszystkim. " wypadło ze mnie " teraz już tylko do przodu !!!
Klaudusiu dziekuje bardzo - ty wiesz jak ja trzymam za ciebie kciuki... I wiesz tez jak mocno siada na psychice to ze cos zaskakauje a pozniej sie komplikuje... ale dziekuje za wsparcie a ty idz sie relaksowac - u mnie piekna pogoda ale ze wzgledu na steryd raczej nie bede siedziec na sloncu - mam ochote wejsc do lozka, zakopac sie w koldrach i wyjsc za tydzien - a tu trzeba isc do pracy i do labolatorium !!!!!
Wezmę chyba znowu dwa. Tym razem poraz pierwszy zaskoczyło coś . Zastanawiam się czy iść w ciemno czy porobić jakieś badania immuno. Podstawowe subpopulacje limfocytow, antykoagulant tocznia, białko c i s, wit.B12 w surowicy, homocysteina w surowicy, przeciwciała anty b2 glikoproteinie igG i IgM, przeciwciała anty kardiolipinia IgG i IgM , +kariotypy i wszystko do ivf wyszło ok. Tylko białko c obniżone. Wydaje mi się, że wypadło wszystko. Trwało to godzinę , widziałam wszystko co wylatywało. W piątek pójdę na kontrolę sprawdzić a w ndz. Do dr. Mojego po dalsze instrukcjeNo to fajnie ze masz takie ladne zarodeczki - bedziesz brala podwojnie czy po jednym? Zupelnie innaczej jest ja sie ma ta swiadomosc ze jest po kogo wracac a jak sie nie ma juz nic ;( Ale poczulas ze wszystko wylecialo?
Bedę jak my wszystkie tutaj !!Jesteś bardzo dzielna i czuję, że będziesz walczyć dalej
Ja myslalam ze ty sobie zrobilas te immuno - albo przynajmniej pamietam ze duzo tego robilas i nam wstawialas... NApewno powtorz antykardiolipinowe bo one nie stale a po poronieniu moglo Ci bardzo podskoczyc - to wazne... Ku...wwaaa wlasnie Joanna Krupa sie chwali swoja coreczka - ile ona ma lat ????? Taka kobieta odstawia sobie macierzynstwo na pozniej zeby zrobic kariere i pozniej sobie zaplanuje ciaze i bach - a ja kilka lat walcze o to dziecko i juz mi sil brakuje ;(Wezmę chyba znowu dwa. Tym razem poraz pierwszy zaskoczyło coś . Zastanawiam się czy iść w ciemno czy porobić jakieś badania immuno. Podstawowe subpopulacje limfocytow, antykoagulant tocznia, białko c i s, wit.B12 w surowicy, homocysteina w surowicy, przeciwciała anty b2 glikoproteinie igG i IgM, przeciwciała anty kardiolipinia IgG i IgM , +kariotypy i wszystko do ivf wyszło ok. Tylko białko c obniżone. Wydaje mi się, że wypadło wszystko. Trwało to godzinę , widziałam wszystko co wylatywało. W piątek pójdę na kontrolę sprawdzić a w ndz. Do dr. Mojego po dalsze instrukcje
U Was przyczyna jest nasienie czy coś pokręciłam? Ja ostatnio zrobiłam ten zestaw badań o którym piszesz i tez wszystko wyszło ok i nie mam już pomysłu co jeszcze. Zdaje się chyba już na lekarza, bo on i tak na mnie nieraz patrzy i już pyta czy chce mu coś doradzić jeszczeWezmę chyba znowu dwa. Tym razem poraz pierwszy zaskoczyło coś . Zastanawiam się czy iść w ciemno czy porobić jakieś badania immuno. Podstawowe subpopulacje limfocytow, antykoagulant tocznia, białko c i s, wit.B12 w surowicy, homocysteina w surowicy, przeciwciała anty b2 glikoproteinie igG i IgM, przeciwciała anty kardiolipinia IgG i IgM , +kariotypy i wszystko do ivf wyszło ok. Tylko białko c obniżone. Wydaje mi się, że wypadło wszystko. Trwało to godzinę , widziałam wszystko co wylatywało. W piątek pójdę na kontrolę sprawdzić a w ndz. Do dr. Mojego po dalsze instrukcje
Bazylio daj spokój!! Każda z nas się doczeka. My z tych pechowych długa droga przed nami,ale w końcu chyba prędzej czy później każdej się udajeJa myslalam ze ty sobie zrobilas te immuno - albo przynajmniej pamietam ze duzo tego robilas i nam wstawialas... NApewno powtorz antykardiolipinowe bo one nie stale a po poronieniu moglo Ci bardzo podskoczyc - to wazne... Ku...wwaaa wlasnie Joanna Krupa sie chwali swoja coreczka - ile ona ma lat ????? Taka kobieta odstawia sobie macierzynstwo na pozniej zeby zrobic kariere i pozniej sobie zaplanuje ciaze i bach - a ja kilka lat walcze o to dziecko i juz mi sil brakuje ;(
Zrobię chyba jeszcze z testy dna pakiet na trombofilie i mutacje.U Was przyczyna jest nasienie czy coś pokręciłam? Ja ostatnio zrobiłam ten zestaw badań o którym piszesz i tez wszystko wyszło ok i nie mam już pomysłu co jeszcze. Zdaje się chyba już na lekarza, bo on i tak na mnie nieraz patrzy i już pyta czy chce mu coś doradzić jeszcze
Ciarki mnie przeszły jak napisałaś ze widziałaś wszystko , ale to już za Tobą ❤
Doskonale wiem jak to jest..ale musimy być dobrej myśli!Klaudusiu dziekuje bardzo - ty wiesz jak ja trzymam za ciebie kciuki... I wiesz tez jak mocno siada na psychice to ze cos zaskakauje a pozniej sie komplikuje... ale dziekuje za wsparcie a ty idz sie relaksowac - u mnie piekna pogoda ale ze wzgledu na steryd raczej nie bede siedziec na sloncu - mam ochote wejsc do lozka, zakopac sie w koldrach i wyjsc za tydzien - a tu trzeba isc do pracy i do labolatorium !!!!!
Ja dostałam na bóle nóg zastrzyki przeciw zakrzepowe i acard. Po hormonach strasznie mnie rwaly nogi, ból był nie do zniesienia na dłuższą metę. Teraz też bolą ale o wiele mniejDziewczyny czy ktoras z was miała moze ból nog po transferze? Ja mam za kazdy razem ale tym razem juz mi lewa noga dretwieje