reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jestes bardzo dzielna!!! Szybko po odstawieniu lekow sobie poradzilas - kiedy masz kontrole - dobrze ze sie obylo bez zabiegu... Ty masz jeszcze mrozaczki?
Najwidoczniej tak miało być. Ciężko było , prawie zemdlałam ale po godzinie było po wszystkim. Mam dwa mrozaki 4.1.1 i 3.2.3 , mam po co wrócić. Kontrola w piątek i niedzielę.

reklama
Mam powtorzyc badanie w swoim labo i przyjechac za tydzien do niego na wizyte bo bedzie szukal pecharzyka - jak nie znajdzie to wiadomo ;( a wlasciwie to u mnie juz ku...wa nic nie wiadomo bo zawsze cos. Zyle mam juz tak pokluta ze az sina bo wszyscy sie tylko w jedna wkluwaja ale to akurat nie ma znaczenia. Wiem ze u ciebie byly tez badane beta calkowita i beta hcg co moglo dac takie rozbieznosci u mnie obydwa beta hcg ;(
Te babki z labolatorium to juz tak sie na mnie patrza jak bym byla jakims swirusem - kuzwa kobieta zachodzac naturalnie w ciaze widzie te dwie kreski zrobi jedna bete a pozniej juz badania zlecone przez lekarza - a te sie na mnie patrza i glupio usmiechaja ;) masakra

Kurcze od czego to moze byc🤔 Podczas stymulacji tez mnie lewa noga tak bolala . Jak powiedziałam o tym lekarzowi to powiedział ze to normalne. Ja za kazdym razem po transferze mam tez taki bol a potem wychodzila mi ciąża biochemiczna😞
No mialas taki bol bo byla implantacja a to ze byla biochemiczna (napisze jak wszyscy pisz mi) to nie znaczy ze taki objaw teraz musi o tym swiadczyc... Ja mysle ze jest implantacja a co dalej to juz wiesz ze beta tylko prawde ci powie ;) Jakbys nie miala zadnego objawu i rwania tej nogi to byc sie martwila ze zawsze mialas a teraz nie - wiem powalone to wszystko i siada nam juz konkretnie na glowe ;(

Tak jutro , 7dzien po transferze ale czuje ze bedzie lipa😞 jeszcze znowu mnie ta noga boli😕a co tam kochanie u Ciebie? Ja odkąd jestem w Polsce to staram sie zajac glowe zeby nie myslec
Nie nastawiaj się tak negatywnie i wyganiaj te czarne myśli 😘, tym razem troszkę się zmieniło przy transferze, miałaś wlew, zrobiłaś wszystko co moglas i przecież sama wiesz, ze każdy ma inne objawy i to może znaczyć wszystko 😘 będę jutro mocno o Tobie myślała ❤️
Ja na forum jestem z doskoku od kilku dni, bo mam mnóstwo pracy, plus przeprowadzka zbliża się wielkimi krokami, wiec jestem na etapie pakowania, wyrzucania... a teraz siedzę i myśle co zrobić na obiad z tego co mam w zamrażalniku 😂
Dobrze ze starasz się zając czymś innym i główka do góry 😘 jutro będę czekać z Tobą na wynik ❤️ (Znowu będę łazić wszedzie z telefonem 😜)

Najwidoczniej tak miało być. Ciężko było , prawie zemdlałam ale po godzinie było po wszystkim. Mam dwa mrozaki 4.1.1 i 3.2.3 , mam po co wrócić. Kontrola w piątek i niedzielę.
No to fajnie ze masz takie ladne zarodeczki - bedziesz brala podwojnie czy po jednym? Zupelnie innaczej jest ja sie ma ta swiadomosc ze jest po kogo wracac a jak sie nie ma juz nic ;( Ale poczulas ze wszystko wylecialo?

Kochana na ciaze pozamaciczna to byloby duuuzzooo za wczesnie - nie czytaj tego. Objawy mozesz miec takie albo dlatego ze swiezy transfer albo dlatego ze zarodeczek sie ladnie mosci w "brzuszku"... Jak dla mnie jest nie do pomyslenia ze masz zrobic sikanca tak pozno - jedz robic wczesniej bete bedziesz spokojniejsza - ja wczoraj przejechalam do kliniki ponad 200 km zeby powtorzyc bete - tylko nie wiem po co ;( Mysle ze bedzie dobrze u ciebie jestes mlodziutka, zdrowa i pewnie szybko zaskoczysz ;)

Dziekuje, chyba tak zrobie i pojade, bo oni chca chyba zebym zwariowala....

Kurcze od czego to moze byc🤔 Podczas stymulacji tez mnie lewa noga tak bolala . Jak powiedziałam o tym lekarzowi to powiedział ze to normalne. Ja za kazdym razem po transferze mam tez taki bol a potem wychodzila mi ciąża biochemiczna😞
Kochana trzymam kciuki z całych sił ✊✊✊ musi być dobrze 😘😘

reklama
Do góry