Najwidoczniej tak miało być. Ciężko było , prawie zemdlałam ale po godzinie było po wszystkim. Mam dwa mrozaki 4.1.1 i 3.2.3 , mam po co wrócić. Kontrola w piątek i niedzielę.Jestes bardzo dzielna!!! Szybko po odstawieniu lekow sobie poradzilas - kiedy masz kontrole - dobrze ze sie obylo bez zabiegu... Ty masz jeszcze mrozaczki?
reklama
Trzymam za Ciebie kciuki ! Już musi ci się udać! Najwyższy czas !Tak jutro , 7dzien po transferze ale czuje ze bedzie lipa jeszcze znowu mnie ta noga bolia co tam kochanie u Ciebie? Ja odkąd jestem w Polsce to staram sie zajac glowe zeby nie myslec
bazylia128
Fanka BB :)
Te babki z labolatorium to juz tak sie na mnie patrza jak bym byla jakims swirusem - kuzwa kobieta zachodzac naturalnie w ciaze widzie te dwie kreski zrobi jedna bete a pozniej juz badania zlecone przez lekarza - a te sie na mnie patrza i glupio usmiechaja masakraMam powtorzyc badanie w swoim labo i przyjechac za tydzien do niego na wizyte bo bedzie szukal pecharzyka - jak nie znajdzie to wiadomo ;( a wlasciwie to u mnie juz ku...wa nic nie wiadomo bo zawsze cos. Zyle mam juz tak pokluta ze az sina bo wszyscy sie tylko w jedna wkluwaja ale to akurat nie ma znaczenia. Wiem ze u ciebie byly tez badane beta calkowita i beta hcg co moglo dac takie rozbieznosci u mnie obydwa beta hcg ;(
bazylia128
No mialas taki bol bo byla implantacja a to ze byla biochemiczna (napisze jak wszyscy pisz mi) to nie znaczy ze taki objaw teraz musi o tym swiadczyc... Ja mysle ze jest implantacja a co dalej to juz wiesz ze beta tylko prawde ci powie Jakbys nie miala zadnego objawu i rwania tej nogi to byc sie martwila ze zawsze mialas a teraz nie - wiem powalone to wszystko i siada nam juz konkretnie na glowe ;(Kurcze od czego to moze byc Podczas stymulacji tez mnie lewa noga tak bolala . Jak powiedziałam o tym lekarzowi to powiedział ze to normalne. Ja za kazdym razem po transferze mam tez taki bol a potem wychodzila mi ciąża biochemiczna
Nie nastawiaj się tak negatywnie i wyganiaj te czarne myśli , tym razem troszkę się zmieniło przy transferze, miałaś wlew, zrobiłaś wszystko co moglas i przecież sama wiesz, ze każdy ma inne objawy i to może znaczyć wszystko będę jutro mocno o Tobie myślałaTak jutro , 7dzien po transferze ale czuje ze bedzie lipa jeszcze znowu mnie ta noga bolia co tam kochanie u Ciebie? Ja odkąd jestem w Polsce to staram sie zajac glowe zeby nie myslec
Ja na forum jestem z doskoku od kilku dni, bo mam mnóstwo pracy, plus przeprowadzka zbliża się wielkimi krokami, wiec jestem na etapie pakowania, wyrzucania... a teraz siedzę i myśle co zrobić na obiad z tego co mam w zamrażalniku
Dobrze ze starasz się zając czymś innym i główka do góry jutro będę czekać z Tobą na wynik (Znowu będę łazić wszedzie z telefonem )
bazylia128
No to fajnie ze masz takie ladne zarodeczki - bedziesz brala podwojnie czy po jednym? Zupelnie innaczej jest ja sie ma ta swiadomosc ze jest po kogo wracac a jak sie nie ma juz nic ;( Ale poczulas ze wszystko wylecialo?Najwidoczniej tak miało być. Ciężko było , prawie zemdlałam ale po godzinie było po wszystkim. Mam dwa mrozaki 4.1.1 i 3.2.3 , mam po co wrócić. Kontrola w piątek i niedzielę.
Kochana na ciaze pozamaciczna to byloby duuuzzooo za wczesnie - nie czytaj tego. Objawy mozesz miec takie albo dlatego ze swiezy transfer albo dlatego ze zarodeczek sie ladnie mosci w "brzuszku"... Jak dla mnie jest nie do pomyslenia ze masz zrobic sikanca tak pozno - jedz robic wczesniej bete bedziesz spokojniejsza - ja wczoraj przejechalam do kliniki ponad 200 km zeby powtorzyc bete - tylko nie wiem po co ;( Mysle ze bedzie dobrze u ciebie jestes mlodziutka, zdrowa i pewnie szybko zaskoczysz
Dziekuje, chyba tak zrobie i pojade, bo oni chca chyba zebym zwariowala....
Kochana trzymam kciuki z całych sił musi być dobrzeKurcze od czego to moze byc Podczas stymulacji tez mnie lewa noga tak bolala . Jak powiedziałam o tym lekarzowi to powiedział ze to normalne. Ja za kazdym razem po transferze mam tez taki bol a potem wychodzila mi ciąża biochemiczna
klaudiaanita
reklama
Tez bym Ci tak radziła, ja do 10 dpt nie mogłam nigdy wytrzymać, a co mówić aż tyle czasu , chociaż w Holandi tez się tak robi, ze chyba tylko test sikany po ilus tam dniach, @Artemida90 moze Ci coś więcej powieDziekuje, chyba tak zrobie i pojade, bo oni chca chyba zebym zwariowala....
Podziel się: