reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No właśnie nie... Kazali sikanca zrobić dopiero wtedy i zadzwonić i im powiedzieć 😕
Kochana ja robilam bete w Londynie w polskiej klinicie, wyniki w ten sam dzien. W porownaniu do innych klinik to maja naprawdę tanio

Załączniki

• Screenshot_20200725-114217_Chrome.jpg
    Screenshot_20200725-114217_Chrome.jpg
    281,6 KB · Wyświetleń: 71
Wszystko Ok, delikwentka jest już nisko 🤦🏼‍♀️ A co do wagi to niby jest 2,6 kg 😱😱😱
Aż mnie przerazili 😂 No ale waga tak na prawdę to się okaże po porodzie ;)

A Ty kochana jeszcze dobre 2 tyg i będziesz mieć swój skarb w rękach 🥰 jak się z tym czujesz ?
Masz jakieś bóle ? Ja mam codziennie bóle takie jakby okresowe i czasami nawet skurcze.
Mój mąż mówi, że skoro już całe mieszkanie wyczyściłam to muszę niedługo urodzić 😂
To ładnie waży, w sensie wydaje mi się, że idealnie jak na ten moment ciąży 😊 i tak jak mówisz waga to się po porodzie okaże.
Ja to jestem jakimś ewenementem ciążowym, bo już 36tydzień, a ja spacery po 3-4 km dziennie robię, na basenie po 10 długości na plecach pływam, a do tej pory nie wiem co to skurcz w ciąży czy jakieś kłucie 😓 niby fajnie, ale wolałabym aby przed tym 38 tygodniem i wywoływaniem się coś samo zaczęło, ale nie zapowiada się na to.
No nic. 30.07 ostatnia wizyta, skierowanie do szpitala i póki co to dla mnie to abstrakcja, że będę mieć dziecko, jak zobaczę to uwierzę 😛

O to chodzi, że nic nie było widać. Żadnego krwiaka, nic się nie odklejalo. Już nie widać świeżej krwi. Kazali i odpoczywać i trochę chodzić, żeby wszystkiego się pozbyć. Dziękuję Wam za wsparcie 😘
Na tym etapie nie widać jeszcze krwiaków, tzn mi tak tłumaczyli 🤷🏼‍♀️ Kazali dużo leżeć i się nie przemęczać. Ja miałam krwawienia do Ok 18 tc.
Aktualnie 37 tc 🥰🥰🥰

To ładnie waży, w sensie wydaje mi się, że idealnie jak na ten moment ciąży 😊 i tak jak mówisz waga to się po porodzie okaże.
Ja to jestem jakimś ewenementem ciążowym, bo już 36tydzień, a ja spacery po 3-4 km dziennie robię, na basenie po 10 długości na plecach pływam, a do tej pory nie wiem co to skurcz w ciąży czy jakieś kłucie 😓 niby fajnie, ale wolałabym aby przed tym 38 tygodniem i wywoływaniem się coś samo zaczęło, ale nie zapowiada się na to.
No nic. 30.07 ostatnia wizyta, skierowanie do szpitala i póki co to dla mnie to abstrakcja, że będę mieć dziecko, jak zobaczę to uwierzę 😛
😱😱 No to serio jesteś jakimś ewenementem 😂 ja to mam zadyszkę jak po schodach wchodzę 🤪 na spacery chodzę ale 1-2 km to maks i wtedy już szukam WC 🤓
Ja bym też chciała wiedzieć czy te bóle jakoś mnie przybliżają czy po prostu przygotowanie macicy 🤷🏼‍♀️ Poczekamy, zobaczymy;)
Ale w Twojej sytuacji też bym wolała przyspieszyć, żeby to tak jakoś samo poszło ✊🏻 Te spacery i baseny nie zaszkodzą a mogą tylko pomoc 😘
Mówię Rozalce, że ma jeszcze z tydzień wytrzymać i może wychodzić, ciekawe czy mnie posłucha 🤪

[GROUP=][/GROUP]
Wszystko Ok, delikwentka jest już nisko 🤦🏼‍♀️ A co do wagi to niby jest 2,6 kg 😱😱😱
Aż mnie przerazili 😂 No ale waga tak na prawdę to się okaże po porodzie ;)

A Ty kochana jeszcze dobre 2 tyg i będziesz mieć swój skarb w rękach 🥰 jak się z tym czujesz ?
Masz jakieś bóle ? Ja mam codziennie bóle takie jakby okresowe i czasami nawet skurcze.
Mój mąż mówi, że skoro już całe mieszkanie wyczyściłam to muszę niedługo urodzić 😂
Syndrom wicia gniazda ci sie zalaczyl😄
2,6 kg to kruszynka bedzie💛

Wszystko Ok, delikwentka jest już nisko [emoji2360] A co do wagi to niby jest 2,6 kg [emoji33][emoji33][emoji33]
Aż mnie przerazili [emoji23] No ale waga tak na prawdę to się okaże po porodzie ;)

A Ty kochana jeszcze dobre 2 tyg i będziesz mieć swój skarb w rękach [emoji3059] jak się z tym czujesz ?
Mój mąż mówi, że skoro już całe mieszkanie wyczyściłam to muszę niedługo urodzić [emoji23]
Czemu przerazili? Super waga biorąc pod uwagę, że tyg przybiera teraz 200-250g. Jak urodzi się w terminie to będzie idealna wagowo [emoji4]

reklama
Do góry