reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiesz tak naprawdę nir bardzo mogę chyba decydować na jakim cyklu , jakie dawki itd .. w klinice maja jakiś plan i tego się trzymaja.. poza tym nie wiem gdzie tutaj w Holandii takie procedury przeprowadzają ... ale dziękuje , ze o mnie pomyślałaś 😘😘😘a wiesz może , gdzie mogę poczytać o tym ?
Raczej dziewczyny piszą swoje historie.....jest filmik na stronie Bociana, historie pacjentów i tam jedna z par opowiadała jak wyglądała stymulacja..
Nawet wydaje się logiczne że można spróbować na cyklu naturalnym ale to już chyba po wyczerpaniu wszystkich innych możliwości. Kiedyś utkwiła mi w pamięci dziewczyna na forum gazeta i ona podchodziła do punkcji wielokrotnie na cyklu naturalnym w Novum.

Współczuję tego stresu Kochana 😔 nie mam doświadczenia, ale po forum widzę, że bardzo dużo dziewczyn krwawiło w ciąży, zwłaszcza w początkowych etapach i nieraz baaardzo mocno, a wszystko było dobrze, może masz jakiegoś krwiaka, lekarz coś mówił? Pewnie kazał leżeć? Odpoczywaj 😘
O to chodzi, że nic nie było widać. Żadnego krwiaka, nic się nie odklejalo. Już nie widać świeżej krwi. Kazali i odpoczywać i trochę chodzić, żeby wszystkiego się pozbyć. Dziękuję Wam za wsparcie 😘

reklama
@sandra777.12 iii? Jak tam po wizycie? 🧐
Wszystko Ok, delikwentka jest już nisko 🤦🏼‍♀️ A co do wagi to niby jest 2,6 kg 😱😱😱
Aż mnie przerazili 😂 No ale waga tak na prawdę to się okaże po porodzie ;)

A Ty kochana jeszcze dobre 2 tyg i będziesz mieć swój skarb w rękach 🥰 jak się z tym czujesz ?
Masz jakieś bóle ? Ja mam codziennie bóle takie jakby okresowe i czasami nawet skurcze.
Mój mąż mówi, że skoro już całe mieszkanie wyczyściłam to muszę niedługo urodzić 😂

Do góry