Mdłości nieustające, cały dzień. I bóle brzucha, takie okresowe.
Kurcze właśnie też mnie coś zaczął boleć brzuch jak na okres i w nocy troszkę jakieś skurcze miałam... Nie wiem co myśleć o tym.. Mam nadzieję że z kropeczkiem wszystko dobrze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mdłości nieustające, cały dzień. I bóle brzucha, takie okresowe.
Raczej dziewczyny piszą swoje historie.....jest filmik na stronie Bociana, historie pacjentów i tam jedna z par opowiadała jak wyglądała stymulacja..Wiesz tak naprawdę nir bardzo mogę chyba decydować na jakim cyklu , jakie dawki itd .. w klinice maja jakiś plan i tego się trzymaja.. poza tym nie wiem gdzie tutaj w Holandii takie procedury przeprowadzają ... ale dziękuje , ze o mnie pomyślałaś a wiesz może , gdzie mogę poczytać o tym ?
A Mi kazali dopiero 02.08 czyli w 13 dniu... Zwariuje do tego czasu no i tez sie boje... ☹
Kochana ja myślę zebys mogla zrobic test w 9 dniu wtedy na bank cos wykaże. Mi zawsze juz wtedy wychodzilTo super kochana jak się dobrze czujesz, miejmy nadzieję że kropeczkek się ładnie zadomowił i może skakać razem z Tobą ❤
O to chodzi, że nic nie było widać. Żadnego krwiaka, nic się nie odklejalo. Już nie widać świeżej krwi. Kazali i odpoczywać i trochę chodzić, żeby wszystkiego się pozbyć. Dziękuję Wam za wsparcieWspółczuję tego stresu Kochana nie mam doświadczenia, ale po forum widzę, że bardzo dużo dziewczyn krwawiło w ciąży, zwłaszcza w początkowych etapach i nieraz baaardzo mocno, a wszystko było dobrze, może masz jakiegoś krwiaka, lekarz coś mówił? Pewnie kazał leżeć? Odpoczywaj
Tego sikacza kazali Ci wtedy zrobić? nie masz gdzie wcześniej iść na betę?
Kochana ja myślę zebys mogla zrobic test w 9 dniu wtedy na bank cos wykaże. Mi zawsze juz wtedy wychodzil
Jak boli to cos sie dzieje . Dobry znakKurcze właśnie też mnie coś zaczął boleć brzuch jak na okres i w nocy troszkę jakieś skurcze miałam... Nie wiem co myśleć o tym.. Mam nadzieję że z kropeczkiem wszystko dobrze.
Wszystko Ok, delikwentka jest już nisko A co do wagi to niby jest 2,6 kg@sandra777.12 iii? Jak tam po wizycie?