A jak sue czujesz tak wogole?A Mi kazali dopiero 02.08 czyli w 13 dniu... Zwariuje do tego czasu no i tez sie boje... ☹
reklama
Aduś16
Fanka BB :)
W Anglii stosują takie procedury jak jest niskie bardzo AMH@Lola83 wiem że masz niskie AMH i ogólnie problem z uzyskaniem zarodków. Zastanawiałaś się może nad podejściem na cyklu naturalnym. Wtedy pobierają max trzy komórki a nawet jedną, ale za to komórka jest lepszej jakości. Cuda takie na pewno robi Mru.gacz i Lewy. Czasem stymulują jak do inseminacji, czyli malutkie dawki hormonu. Piszę to na podstawie historii kobiet gdzie ten jeden zarodek się przyjął.
Jak boli to cos sie dzieje . Dobry znak
Mam nadzieję że dobry
A jak sue czujesz tak wogole?
Dziękuję dobrze, czasem tylko mnie zakłuję podbrzusze i dzisiaj mam trochę takie bóle jak na okres...
A jak sue czujesz tak wogole?
A Ty kochana, jak się czujesz??
Kochana ja robilam bete w Londynie w polskiej klinicie, wyniki w ten sam dzien. W porownaniu do innych klinik to maja naprawdę tanio
Oo super, dziękuję kochana Zobaczę, może się przejadę, tylko nie wiem czy będę miała kiedy bo już do pracy wracam... Zobaczę...
Ja mialam wczoraj transfer i chyba zle to znosze.Caly dzien dziasiaj bolu mnie brzuch i jestem wzdeta.Nie wiem tylko czy od transferu czy od 4.5 godz.dzisiejszej jazdy i niemoznosci zalatwienia sie
Też tak miałam kochana... Wydaje mi się że to normalne.. Ja do dzisiaj jestem wzdeta, wyglądam jakbym w 5 miesiącu była
Kochana trzymam kciukiJa mam 5.08 isc ale pojde chyba w przyszly piatek bo nie wytrzymam do tego czasu
Dziękuję kochana, ja za Ciebie też mooocno trzymam kciuki O jaa, szybko masz tą bete.. No to rzeczywiście ja chyba naprawdę dziwnie że dopiero 02.08 i to tylko sikaniec
pauli890
Fanka BB :)
Piękne widoki z pięknym wynikiem
W którym dniu robiłaś test?
reklama
Podziel się: