reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Niewiem kiedy . Dziewczyny robia nawet 6 dpt ale nie kazdej wtedy wychodzi. Ja w Angli robilam zawsze w 9 dpt . Ale ze jestem w Polsce to robie w poniedziałek. Czuje sie super bo nic mnie nie boli. Moge skakac , biegać, tanczyc ale rodzinka i maz mi nie pozwalaja😕

😁 To super kochana jak się dobrze czujesz, miejmy nadzieję że kropeczkek się ładnie zadomowił i może skakać razem z Tobą ❤️😘😘😘

Koleżanka miała podobnie, cała ciąże krwawiła. Raz jak pojechala do szpitala to była pewna ze nic nie jest w stanie zrobić, krwawiła jak ty żywa krwią. Lekarze od razu powiedzieli że nie darady uratować ciąży ale zrobili jej usg i co serduszko biło i mała czuła się świetnie. Mama za to cała ciąże przeleżała bo kilka razy miała takie sytuacje. Dziś mala ma już 7 miesięcy. Jest ślicznym i kochanym dzieckiem 😍 tak ze trzymam za Ciebie kciuki aby i u Ciebie skończyło się to tak jak u niej ❤ no może bez tych pozostałych przygód 😘😘
Dzięki Ci za te słowa ❤️ mam malutka nadzieję, że to jednorazowy wybryk. Wszystko zniosę, aby maleństwo zostało.

Ja niestety wczoraj wieczorem
zaczęłam krwawić żywa krwią. Normalnie jak okres. Kapało na ręce. Lekarz nie odbierał. Pojechałam do szpitala. Maleństwo jest i bije serduszko. Krwawienie nie wiadomo skąd, ale dziś już dużo mniej ☹ Najadłam się stresu co nie miara. Proszę trzymajcie za nas kciuki. Mam nadzieję, że to nie zwiastuje najgorszego ☹

Współczuję tego stresu Kochana 😔 nie mam doświadczenia, ale po forum widzę, że bardzo dużo dziewczyn krwawiło w ciąży, zwłaszcza w początkowych etapach i nieraz baaardzo mocno, a wszystko było dobrze, może masz jakiegoś krwiaka, lekarz coś mówił? Pewnie kazał leżeć? Odpoczywaj 😘

Hej dziewczynki!! Dawno mnie tu nie było!!! Starałam sie nadrobić ponad 1000 ale jest to nierealne😜 niektóre z nich doprowadziły mnie do łez szczęścia !!!! @bazylia128 warto wierzyć !!!! Ja właśnie jestem w 3 dniu po transferze blastki 5AA z AK w Czechach i czytając wasze wpisy może i u mnie będzie ok! W każdym razie to już ostatnie podrygi i koniec walki! Cieszę się za wszystkie wasze sukcesy i przykro mi z porażek!!!

reklama
Może test wadliwy
Zrobię znów w poniedziałek
Jak będzie kreska to w czwartek zrobię betę jak wrócę

No co Ty, niby czemu wadliwy, widać przecież, że beta rośnie i ta piąteczka na wyniku z lab to był tylko dobry początek 🙂 ten znachor chyba naprawdę dobrze się spisał ☺ odpoczywaj i relaksuj się ile możesz 😘

Do góry