A kiedy betujesz?Mi kazal dopuero 11dt ale i tak nie wytrzymamchociaz sie boje barrrrdzo
A Mi kazali dopiero 02.08 czyli w 13 dniu... Zwariuje do tego czasu no i tez sie boje...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kiedy betujesz?Mi kazal dopuero 11dt ale i tak nie wytrzymamchociaz sie boje barrrrdzo
Niewiem kiedy . Dziewczyny robia nawet 6 dpt ale nie kazdej wtedy wychodzi. Ja w Angli robilam zawsze w 9 dpt . Ale ze jestem w Polsce to robie w poniedziałek. Czuje sie super bo nic mnie nie boli. Moge skakac , biegać, tanczyc ale rodzinka i maz mi nie pozwalaja
Dzięki Ci za te słowa mam malutka nadzieję, że to jednorazowy wybryk. Wszystko zniosę, aby maleństwo zostało.Koleżanka miała podobnie, cała ciąże krwawiła. Raz jak pojechala do szpitala to była pewna ze nic nie jest w stanie zrobić, krwawiła jak ty żywa krwią. Lekarze od razu powiedzieli że nie darady uratować ciąży ale zrobili jej usg i co serduszko biło i mała czuła się świetnie. Mama za to cała ciąże przeleżała bo kilka razy miała takie sytuacje. Dziś mala ma już 7 miesięcy. Jest ślicznym i kochanym dzieckiem tak ze trzymam za Ciebie kciuki aby i u Ciebie skończyło się to tak jak u niej ❤ no może bez tych pozostałych przygód
Ja niestety wczoraj wieczorem
zaczęłam krwawić żywa krwią. Normalnie jak okres. Kapało na ręce. Lekarz nie odbierał. Pojechałam do szpitala. Maleństwo jest i bije serduszko. Krwawienie nie wiadomo skąd, ale dziś już dużo mniej ☹ Najadłam się stresu co nie miara. Proszę trzymajcie za nas kciuki. Mam nadzieję, że to nie zwiastuje najgorszego ☹
Tescik piękny oby beta później pieknie rosła i będzie super
Będzie dobrze, zobaczyszDzięki Ci za te słowa ❤ mam malutka nadzieję, że to jednorazowy wybryk. Wszystko zniosę, aby maleństwo zostało.
Może test wadliwy
Zrobię znów w poniedziałek
Jak będzie kreska to w czwartek zrobię betę jak wrócę