reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie mialam pregnyli ani nic z tych betowych ale ja juz kochana mialam podobna bete w 5 dpt i wyszlo jak zwykle ;( poza tym zobacz jaki slaby prog...
To ja robiłam betę w 8 dniu po transferze i mój progesteron był 14.... a przed transferem zaczęłam brać prolutex 1xna noc
Duphaston 3x dziennie + jeszcze Lenzetto 2x dzienne + utrogestan 3x dziennie + żel Crinone 1x na noc i do tej pory wszystko biorę i teraz mi ten progesteron skoczył na 25. Wiem, że przeżyłaś już dużo, ja to jestem świeżak w tym wszystkim i naprawdę podziwiam Was za to ile macie siły w sobie.
Także nie trać nadzieji !
Trzymam kciuki ! ❤️

reklama
Cześć, podczytuje Was od kilku dni. Jakieś 4 lata temu także byłam ma tym forum, miałam 2.nieudane inseminacje, ale in vitro za pierwszym razem się udało i już mam jedno maleństwo. Teraz tak rozmyślam nad powrotem do kliniki po jakieś rodzenstwo dla mojej córeczki. Czytam Was teraz i jestem w szoku, że ja już zapomniałam jak to wszystko się odbywało, kiedyś myślałam, że wszystko będę pamiętać do końca życia.... A jednak chyba wyparlam to z pamieci. Jesli moge do Was dolaczyc.to będzie mI miło, musze zadzwonic do kliniki umówić się na wizytę. Trzymam za wszystkie Was kciuki, i bardzo kibicuje tym dziewczynom co teraz mialy transfery i i tym co będą sprawdzać czy beta rośnie.

A pamiętam że dorzucalas coś od siebie 😜 Ja na Menopurze nie miałam jak bo Invicta dawała mi ściśle zarachowane fiołki po 75 każda...więc ani tam nadmiar, ani z czego dorzucić.. a Tobie dali zbiorczy Menopur?? @Natsnats ile placilas za Rekovelle?? Qrna drogie to!!
Tak, miałam zbiorczy Menopur 1200. Na pewno dwa takie mi poszły. Już nawet nie pamiętam czy nie więcej 😊

Cześć, podczytuje Was od kilku dni. Jakieś 4 lata temu także byłam ma tym forum, miałam 2.nieudane inseminacje, ale in vitro za pierwszym razem się udało i już mam jedno maleństwo. Teraz tak rozmyślam nad powrotem do kliniki po jakieś rodzenstwo dla mojej córeczki. Czytam Was teraz i jestem w szoku, że ja już zapomniałam jak to wszystko się odbywało, kiedyś myślałam, że wszystko będę pamiętać do końca życia.... A jednak chyba wyparlam to z pamieci. Jesli moge do Was dolaczyc.to będzie mI miło, musze zadzwonic do kliniki umówić się na wizytę. Trzymam za wszystkie Was kciuki, i bardzo kibicuje tym dziewczynom co teraz mialy transfery i i tym co będą sprawdzać czy beta rośnie.
Hej, fajnie, że wracasz😊Ile ma Twoje dziecię?
My wracaliśmy po rodzeństwo dość szybko bo pierwszy criotransfer miałam jakieś 9 miesięcy po porodzie, ale jak to bywa, życie nas trochę zweryfikowało. Finalnie udało się dopiero za 5. razem i teraz zaczął się właśnie 26tc😊

A ja się zastanawiam czy jak test wychodzi taki meeeeega bladzioch ze praktycznie tam nic nie widać tylko cień cienia to beta może być dodatnia ??
Bo ja takie testy mam już 3 miesiąc z rzędu ale okres przychodzi praktycznie o czasie. I zastanawiam się czy gdybym zrobiła betę przed spodziewana miesiączka to by coś wyszło ....
Może nic nie zobaczycie na tym zdjęciu ale na żywo ta kreseczka jest widoczna
Kurde już tyle razy pisałam ...aby była kreska musi być hormon ciążowy albo chora jesteś....poczytaj sobie o pozytywnych testach....one niezwykle rzadko się mylą. Podobnie było wczoraj z Bazylią, wiedziałam od razu że jeśli coś wyszło to ciąża jest.
Najlepiej leć od razu po takim teście na betę, zobaczysz co wyjdzie...

reklama
Hej, fajnie, że wracasz😊Ile ma Twoje dziecię?
My wracaliśmy po rodzeństwo dość szybko bo pierwszy criotransfer miałam jakieś 9 miesięcy po porodzie, ale jak to bywa, życie nas trochę zweryfikowało. Finalnie udało się dopiero za 5. razem i teraz zaczął się właśnie 26tc😊
Gratuluje🙂Moja córeczka ma 3 lata, a twoje dzieciątko ile ma? A ta pierwsza ciąża za którym razem Ci się udała? Boję się, że u nas teraz tez może być dluzsza droga i chyba dlatego też tak załapałam z tym wszystkim.

Do góry