reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Jasność tydzień przed datą okresu czyli tak jakby tydzień po stosunku? Dziewczyny please, bo czasami to jak forum Bravo girl... [emoji38]Bez obrazy of course [emoji12]
No jakby bylo zero to by była jasność. Chociaż w sumie teraz też jest jasność. Najtrudniejsze pytanie, jak to się potoczy dalej. Po takich przejściach jak miała @klaudiaanita to bym sceptycznie podchodziła nawet do pozytywnej bety

reklama
Tak, ja robię wieczorem od wczoraj.. Odkrecasz do równych 14 na tym penie? Tam jest więcej więc nie wiem po co ten nadmiar.. Dokładam po 1 extra.. Kurczę nie wiem czy dobrze.. Ja zawsze coś muszę kombinować po swojemu i może w tym problem 🤭
Myślę że spoko😀a myślisz ze moje 225 Menopuru to było dokładnie 225? 😉

Wiesz co bym zrobiła? Skorzystalabym z tych drinów. Zarodek jest ponoć chroniony na początku, dopóki nie jest wytworzone powiązanie z krwioobiegiem matki. Jakieś 2 tygodnie jak dobrze pamiętam. Poszukam Ci zaraz artykułu.
W sumie to my jesteśmy takie wyczulone... A przecież kobiety zachodzące naturalnie w ciążę jeszcze nic nie wiedzą na tym etapie... Tzn. piją drinki, kawę, normalnie pracują, noszą zakupy...

reklama
Nie będę miała gdzie mysza
Ewentualnie jak wrócę
Masakra🤦‍♀️ Ale testy ciążowe spakowałam obowiązkowo😛
Kurczę niunia ale to jest niesamowite ze dwa razy pod rząd udało się naturalnie. Wiadomo ze różnie może być ale teraz myśle co się dzieje ze korpus nie zostaje z tobą. Czy przez endomende komórki są słabszej jakości, czy coś w immunologii jest ze odrzuca zarodek ???
może warto coś poszukać przed kolejna stymulacja w razie czego ?

Do góry