reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No jakby bylo zero to by była jasność. Chociaż w sumie teraz też jest jasność. Najtrudniejsze pytanie, jak to się potoczy dalej. Po takich przejściach jak miała @klaudiaanita to bym sceptycznie podchodziła nawet do pozytywnej bety
Wg mnie przy naturalnych staraniach, bez pewności co do owulacji, tydzień przed okresem beta 0 to żadna pewność.

reklama
Myślę że spoko😀a myślisz ze moje 225 Menopuru to było dokładnie 225? 😉
A pamiętam że dorzucalas coś od siebie 😜 Ja na Menopurze nie miałam jak bo Invicta dawała mi ściśle zarachowane fiołki po 75 każda...więc ani tam nadmiar, ani z czego dorzucić.. a Tobie dali zbiorczy Menopur?? @Natsnats ile placilas za Rekovelle?? Qrna drogie to!!

Dzień dobry Dziewczyny, nie wiem czy jest tutaj jeszcze ktoś kto nie pamięta.
Jako że zawsze byłyście skarbnicą wiedzy mam do Was pytanie. Zaliczyłem to właśnie naturalne zapłodnienie. Zrobiłam test i dziś pierwszy raz betę, wynik jak na trzy dni po terminie miesiączki nie jest zbyt oszałamiający, bo 539,77 poczekam do środy na powtórkę. Ale mam do Was pytanie czy progesteronu 25,2 ng/ml to dobry poziom czy się wspomagać? Odpuściłam na rok starania i in vitro i nie pamiętam nic jak to było.
Ja Ciebie pamietam💓 wow gratuluje💓💓💓
Dwucyfrowy wynik jest ok!!
Ale kontroluj moze za dwa dni i jakby spadal to suplementuj!!! Nudnych 9 miesiecy!!!

A pamiętam że dorzucalas coś od siebie 😜 Ja na Menopurze nie miałam jak bo Invicta dawała mi ściśle zarachowane fiołki po 75 każda...więc ani tam nadmiar, ani z czego dorzucić.. a Tobie dali zbiorczy Menopur?? @Natsnats ile placilas za Rekovelle?? Qrna drogie to!!
Coś około 650 zł bo mam refundację. Tylko jeden pen narazie dostałam 72 mgr. A cena w aptece w Novum to chyba 2tysiace z groszami.

Kiedy transferu jesz? W tym cyklu czy następnym?
Umawiam się teraz na wizytę 29.07 mam nadzieje, ze o czasie przyjdzie i w sierpniu transfer.Sama nie wiem czy coś dalej badać lekarz mi powiedział, ze mam podchodzić do transferu, ze to problem po stronie zarodków. Zobaczymy co powie inny na wizycie.

A ja się zastanawiam czy jak test wychodzi taki meeeeega bladzioch ze praktycznie tam nic nie widać tylko cień cienia to beta może być dodatnia ??
Bo ja takie testy mam już 3 miesiąc z rzędu ale okres przychodzi praktycznie o czasie. I zastanawiam się czy gdybym zrobiła betę przed spodziewana miesiączka to by coś wyszło ....
Może nic nie zobaczycie na tym zdjęciu ale na żywo ta kreseczka jest widoczna

Załączniki

• 09230766-F0BF-452D-B9A5-3A4BBCFBDE83.png
    09230766-F0BF-452D-B9A5-3A4BBCFBDE83.png
    331,7 KB · Wyświetleń: 117
reklama
Do góry