reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziękuję kochana ze tak wierzysz ja to się boje ze jak sie uda to zaraz ja stracę czyli ta sama historia co zawsze wiec wynik pozytywny na ten moment mnie chyba nie ucieszy, moze dopiero jak uslysze serduszko (jeszcze nigdy nie uslyszalam). Troche martwi mnie maz bo widze ze juz sie nastawia ze się uda. Ja nie chce zeby znowu byl rozczarowany i cierpial jak jak.
Masz racje sukcesy dziewczyn nam daja duzo sily i ciesze sie ze tu jestem z wami. Kochana ja wierzę ze Tobie sie uda tylko czasami na to szczęście trzeba poczekać. Zobacz na nasz kalendarz prawie same terminy porodów ❤😉
Gdyby mi ktoś powiedział 10 lat temu ivf to bym zapytała - a co to? A teraz życie mam pod to ustawione. Uda się, trzeba wierzyć, wiem ze samemu nieraz jest trudno, ale po to się wspieramy ❤️

My byliśmy w Hiszpanii na urlopie i też nam coś takiego podali. Na początku dziwnie, ale tak nam posmakowało, że robimy w domu i żremy suchy chleb z oliwa! Jeszcze lepiej smakuje tostowy na ciepło [emoji3590]
Bagietka posmarowana pomidorem, polana odrobina oliwy, ewentualnie natarta na początku czosnkiem i odrobina soli. Tak je się w okolicach Barcelony. A sam chleb z oliwa to reszta Hiszpanii.
Mniaaam [emoji39]

Mam pytanie do dziewczyn które maja endo
Czy to normalne ze podczas brania tabletek (Vissane,Diemono ...) pojawiają się w trakcie cyklu brązowe plamienia ?

Hej @bazylia128 @fredka84 @Czarna1985 jeStem z Wami myslami w tym tygodniu i coś czuję że każdej się uda tym razem ;) Sorry pozatym nie nadazam, właśnie wjechaliśmy do Polski a cały tydzień był w totalnym biegu!! Raz prawie zastrzyk zapomniałam wziąć!! Pytanko czy któraś leczaca się w Invicta Gdańsk kojarzy doktora Zielińskiego i ma jakieś zdanie ??

Czy to normalne ze podczas brania tabletek (Vissane,Diemono ...) pojawiają się w trakcie cyklu brązowe plamienia ?
Przy pierwszym opakowaniu tak. Potem jeśli tabletki są dobrze dobrane (a żeby działały to muszą być) to plamień nie powinno być. Sporadyczne nie są problemem, ale jeśli pojawiają się często to musisz szukać innych tabsow. Ja biorę Cezarett.

Ja przy visanne ze dwa razy po kilka dni brudzilam, zgłosiłam lekarzowi i w odpowiedzi otrzymałam że czasem tak się zdarza, jednak jeśli cię to niepokoi to może też zgłoś się do swojego, niby na ulotce napisane było żeby o takich sytuacjach informować lekarza.

reklama
Hej @bazylia128 @fredka84 @Czarna1985 jeStem z mami myslami w tym tygodniu i coś czuję że każdej się uda tym razem ;) Sorry pozatym nadazam, właśnie wyjechaliśmy do Polski a cały tydzień był w totalnym biegu!! Raz prawie zastrzyk zapomniałam wziąć!! Pytanko czy któraś leczaca się w Invicta Gdańsk kojarzy doktora Zielińskiego i ma jakieś zdanie ??
Dziekuje kochana ze jestes z nami❤❤❤

Do góry