annemarie
Fanka BB :)
Bralas encoerton? Nk na jakim poziomie masz?To jest jeszcze badanie jakie zrobię, Docent stwierdził, ze nie trzeba ale zrobię niezależnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bralas encoerton? Nk na jakim poziomie masz?To jest jeszcze badanie jakie zrobię, Docent stwierdził, ze nie trzeba ale zrobię niezależnie.
Era test robilas?Receptywność na cyklu sztucznym - przy drugim pobraniu endo mniejszej niż dzień cyklu.
Receptywność na naturalnym - prawidłowa.
Kurczliwość (test UMA) tez ok.
Cytokiny i współczynnik - nie jest idealnie ale Docent stwierdził, ze tez nie najgorzej.
Jeszcze chce zrobić badanie na te brakujące Kiry bo tu Docent powiedział, ze nie trzeba ale jednak zrobię.
Konsultacje u Docenta ma w przyszłym tygodniu, Malinowskiego na koniec sierpnia. Terminy załatwiłam w zeszła środę po drugiej weryfikacji jak wiedziałam, ze się nie uda juz. Jestem zaskoczona, ze w sumie tak szybkie w miarę dostałam.
ERA to biopsja endometrium i receptywnosc? Te robiłam.Era test robilas?
Jakue cudaSzafa czadowa . Jestem w szoku że tylko jedna osoba się odezwała, moja siostra mówi że u nas takie rzeczy idą na biegu . Pokażę jeszcze krzesła se stołem i fotel bujany. Wszystko kupiła dość zniszczone i odnawiała
Zobacz załącznik 1150256Zobacz załącznik 1150257
NEVER !!!!! Zupelnie inne klimaty - jesteśmy na siebie skazane wiec się tolerujemy Pojechali do tesciow - zrobie sobie drzemke@Lola83 nigdy nie zapomina.
To mówisz że już psiapsiółki jesteście z bratową
Bralas encoerton? Nk na jakim poziomie masz?
No wlasnie niewiem . Staram sie głęboko go wkładać ale i tak wylatuje. Ciagle chodzę i wkladki wymieniam
A siostry syn ma 6 lat i chodzi i gada, że z mamusią zbierają meble używane po szrotach bo kupili domek i nie mają za dużo pieniążkówJakue cuda
Właśnie ja mam tak samo
Dokładnie ja tylko latam co pol godziny do toalety i wkladki zmieniam wole juz sie kluc w brzuch niz miec ciagle mokro w gaciach ale jak trzeba to trzebaHormon się wchłania, a cała ta otoczka tabletki wypływa, też tego nie znoszę, zwłaszcza, że aplikujemy tego sporo, więc ciągle coś mamy w majtach