Linaaa
Fanka BB :)
Tak bym chciała ale to się okaże. Też jestem zadowolona z wyniku oby zarodkow też było dużo.No to piękny wynik . Teraz trzymamy kciuki za duuuużo blastek
Do blastek hodujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak bym chciała ale to się okaże. Też jestem zadowolona z wyniku oby zarodkow też było dużo.No to piękny wynik . Teraz trzymamy kciuki za duuuużo blastek
Do blastek hodujesz?
A co do tego zespołu...to dotyczy tylko płci żeńskiej, z matki na córkę. My znamy płeć zarodków...mamy jeden męski, jeśli ten by się przyjął to przy uwzględnieniu braku innych zmiennych to mogłoby o czymś świadczyć...tylko, ze zmienne będą na pewno bo ja znowu będę chciała pryzygotować się najlepiej jak mogę na dany moment, a to może oznaczać jakieś dodatkowe leki, np. Accofil.Jestes przebadana jak malo kto tutaj,jest pare ALE ,ale to nic strasznego.Endo slabo rosnie,fakt,nie wiem jak z Kirami wyglada,moze trzeba by bylo z accofilem podejsc? NK masz w normie,rozumiem ze te z endometrium tez robilas? Czy tylko krew? Cross match z mezem robiliscie? Chociaz na to by Pasnik wpadl.
Pomysl szalony,ale bym sprobowala z KD jak tak dalej pojdzie,u mnie to byl strzal w dziesiatke,co troche mi daje do myslenia ...czy ten zespol Turnera nie psuje wiecej niz nam sie wydaje.
Kminie dalej
Dużo Oby się udało z tych dwóch co zostałyZrobiłam dwie stymulację pod rząd i z nich 9 zarodków, prawidłowych 4.
No to trzymam kciuki
Wiem, wiemznamy się nie od wczorajCiekawie może wyglądać ten dywan ,oczywiście wiesz ze już teraz się zobowiązałas wyslac nam foty jak dywan będzie się prezentował w nowym mieszkanku , Maksiu widze już zaczął mierzyć wszystko, wiec nie ma wątpliwości ze będzie pięknie Kiedy przeprowadzka?
No to zaciskam kciukiPowodzenia kochana
Nie panikuj. On tak się oblepia....że pisząc obrazowo doktorek przed transferem czyścił i czyściłTak mam lutinus. Czyli mam nie panikowac