reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny gratuluję pięknej bety, trzymam mocno kciuki za przyrosty i kolekne wspaniałe wiaodmsoci ✊✊✊
Ja sie umówiłam na przyszła sobotę na usg i zovacyzm, w poniedziałek idę zbadać całą tarczycę i muszę mu wyniki wysłać. A progesteron przed wizytą będę badać.
Więc tak wygląda wstępnie u mnie.
Miłego dnia życzę 🙂

Wiecie co zgłupiałam, od czasu jak zostałam z jednym jajowodem pierwszy raz pomyślałam o tym żeby próbować a nóż jakims cudem nad cudami uda się naturalnie, i zaczęłam podczytywac jak to działa jak ma się tylko jeden. I jestem w szoku czy to naprawdę tak jest jak tu napisane, że wychwytuje?
"do zajścia w ciążę wystarcza: jeden działający jajnik i jeden drożny jajowód. Powiem więcej, sprawny jajowód przejmuje funkcję usuniętego-wychwytuje komórkę jajową zarówno z jajnika po którego stronie występuje ,jak i z jajnika po stronie przeciwnej."
Czyli że jak będę miała owulację to nieważne z której strony bo i tak mam szanse? Myślałam że lewy jajnik przypisany jest do lewego jajowodu i a prawy do prawego.
Witam Ja tu z krzaków wyskakuje byłam na tym forum dość długo i mam sentyment że czasami podczytuje i trzymam kciuki za wszystkie. Ja jestem doskonałym przykładem że można naturalnie zajść w ciążę z jednym jajowodem mi się udało to 2 razy a owulacja była po stronie niedrożności 😁 miałam dwa nieudane transfery w gyn centrum , a natura wygrała z jednym jajowodem który na dodatek jest jakto lekarz określił słabo drożny. Także nie trać nadziei 🤗

reklama
Dziewczyny nie dam rady Was nadrobić, wrocilam do pracy po postojowym i mega dużo roboty. Aleeeee zrobilam dzis betę. 7dpt wyniki 191😊😊😊 progesteron 26
O ja pierdziulę, jaka wielka 😱😍😍. Oby wszystko szło teraz w dobrym kierunku ❤️❤️❤️. Gratuluję z całego serca, bo wiem że bardzo długo się starałas ❤️❤️❤️

Do góry