Ale extra! Super dziś dzień na forum
reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Anet gratuluję bety zdrówka
kochanka328
Super wynik gratulujęDziewczyny nie dam rady Was nadrobić, wrocilam do pracy po postojowym i mega dużo roboty. Aleeeee zrobilam dzis betę. 7dpt wyniki 191 progesteron 26
kochanka328
Gratki i pięknego przyrostu życzę CiDziewczyny jestem, dopiero weszłam do domu i od razu odczytałam, kuwa nie wiem co napisać, bardzo się boję cieszyć bo wiem jak to różnie bywa. Kurde nie mogę przez ostatnie 2 dni poradzić sobie ze stresemZobacz załącznik 1149947
Czarna1985
Super ❤GratulacjeDziewczyny nie dam rady Was nadrobić, wrocilam do pracy po postojowym i mega dużo roboty. Aleeeee zrobilam dzis betę. 7dpt wyniki 191 progesteron 26
JestemMama!
Gratuluję z calego sercaDziewczyny nie dam rady Was nadrobić, wrocilam do pracy po postojowym i mega dużo roboty. Aleeeee zrobilam dzis betę. 7dpt wyniki 191 progesteron 26
Waleczna36
Dziewczyny gratuluję pięknej bety, trzymam mocno kciuki za przyrosty i kolekne wspaniałe wiaodmsoci
Ja sie umówiłam na przyszła sobotę na usg i zovacyzm, w poniedziałek idę zbadać całą tarczycę i muszę mu wyniki wysłać. A progesteron przed wizytą będę badać.
Więc tak wygląda wstępnie u mnie.
Miłego dnia życzę
Ja sie umówiłam na przyszła sobotę na usg i zovacyzm, w poniedziałek idę zbadać całą tarczycę i muszę mu wyniki wysłać. A progesteron przed wizytą będę badać.
Więc tak wygląda wstępnie u mnie.
Miłego dnia życzę
ewelin85
Witam Ja tu z krzaków wyskakuje byłam na tym forum dość długo i mam sentyment że czasami podczytuje i trzymam kciuki za wszystkie. Ja jestem doskonałym przykładem że można naturalnie zajść w ciążę z jednym jajowodem mi się udało to 2 razy a owulacja była po stronie niedrożności miałam dwa nieudane transfery w gyn centrum , a natura wygrała z jednym jajowodem który na dodatek jest jakto lekarz określił słabo drożny. Także nie trać nadzieiWiecie co zgłupiałam, od czasu jak zostałam z jednym jajowodem pierwszy raz pomyślałam o tym żeby próbować a nóż jakims cudem nad cudami uda się naturalnie, i zaczęłam podczytywac jak to działa jak ma się tylko jeden. I jestem w szoku czy to naprawdę tak jest jak tu napisane, że wychwytuje?
"do zajścia w ciążę wystarcza: jeden działający jajnik i jeden drożny jajowód. Powiem więcej, sprawny jajowód przejmuje funkcję usuniętego-wychwytuje komórkę jajową zarówno z jajnika po którego stronie występuje ,jak i z jajnika po stronie przeciwnej."
Czyli że jak będę miała owulację to nieważne z której strony bo i tak mam szanse? Myślałam że lewy jajnik przypisany jest do lewego jajowodu i a prawy do prawego.
klaudiaanita
Trzeba próbować ! 3 mam kciuki !Się wkurzę i sobie naturalnie w ciążę zajadę. Taniej i przyjemniej. Kurde ale jak ten jajowód tą komórkę przechwytuje? No nie ogarniam
Mój lekarz z kliniki wierzy w takie cuda ❤
reklama
O ja pierdziulę, jaka wielka . Oby wszystko szło teraz w dobrym kierunku . Gratuluję z całego serca, bo wiem że bardzo długo się starałasDziewczyny nie dam rady Was nadrobić, wrocilam do pracy po postojowym i mega dużo roboty. Aleeeee zrobilam dzis betę. 7dpt wyniki 191 progesteron 26
Podziel się: