wedle co Cię nie zabije, to Cię wzmocni, to invitro czasami mnie niezle przygniata, ale co zrobić... a Ty jak się czujesz?Bez sensu jest to jak te całe starania rujnują nasze życie, a przecież cholera tylko jedno je mamy. Podoba mi się to jak się otrzepujesz
reklama
Margoolcia
Fanka BB :)
W poniedziałek mam badania. Na całe szczęście dziś znowu goście. Więc nie będę myśleć za mocno o tym.3mam kciuki za was!!!
Margoolcia
W poniedziałek mam badania.
Tysiek777
Psychicznie, poza krótkimi epizodami, zaskakująco daję radę, nawet prawie normalnie, bo przecież mam nowy plan. A fizycznie to prawie jak przy zwykłym okresie tylko trochę bardziej w głowie się kręci i pocę się jakbym przez pustynię przechodziła.wedle co Cię nie zabije, to Cię wzmocni, to invitro czasami mnie niezle przygniata, ale co zrobić... a Ty jak się czujesz?
Właśnie usiadłam w jakiejś knajpce i zamówiłam coś co nie wiem co to jest i mi przynieśli chleb z olejem Od tego to napewno nie będzie
Ja tez mam dobre przeczucia ze Ci się uda. Każdy ma gorsze dni i tak Cię rozumie... ja już tez czasami wymiękam i wydaje mi się, ze ta stymulacja będzie już ostatnia i koniec, nie chce już żyć podporządkowana pod invitro, rok nie byłam przez to w Pl, bo najpierw transfery, później virus, teraz za 3 tyg przeprowadzka i znowu ivf. Nieraz w nocy płacze, ale później rano się otrzepuje jak pies i jakoś zbieram sile, tym bardziej jak czytam ze się komuś udało ❤. To będzie ten transfer w poniedziałek, Ty i @Mirka30 jak już zrobi w końcu ta
miłego dnia
Dzień dobry dziewczynki
Niestety jeszcze się nie udało zrobić ale za to się obudziłam, pogoda jest piękna i widok z okna na morze
Ruszamy z mężem na ryby, mam nadzieję że się uda złapać jakąś makrelke
Miłego dnia Wam życzę ❤
Załączniki
Patrzcie jak moja sister zmodyfikowała sobie komodę . Tylko zgubiła jeden uchwyt i przewiesi drzwiczki na przemian. Fajnie, co nie?
Zobacz załącznik 1150166Zobacz załącznik 1150167
Woow zajebi.. Scie! Ale ma talent dziewczyna
nieagatka
Jeśli masz cysty to dobry lekarz je wyłapie na usg, nawet malutkie. Ale często na zwykłym usg endomendy nie widać.Pomysł na naturalsika to taki mój plan b, i trochę taka reakcja obronna na porażkę. Jest jeszcze spora wada mojego planu, bo nigdy nie miałam zdrowej ciąży i tylko problemy zdrowotne z tego były. Ale jak to mówią jeśli coś jest głupie ale działa, to wcale nie jest głupie.
Mam do ciebie pytanie bo u mnie endometrioze potwierdzili podczas laparoskopii, wcześniej tylko była sugerowana, jedyne co pamiętam z dawnych opisów usg że gdzieś tam kiedyś jakies torbiele miałam, a teraz nikt przy badaniach nie komentowal czy widać coś w związku z endometrioza. Czy zwykle USG pokaże że tam się na nowo coś złego w tym kierunku dzieje? I co miałoby to być?
Trzymam kciuki żeby ci się udało naturalnie. Poza endomenda masz jeszcze jakieś stwierdzone problemy? Udało ci się już kiedyś zajść?
mary.m
Wyszłam. Chyba mijalam się z @bazylia128 w klinice. Jajek dużo pick UP w sobotę. Jestem mega zadowolona bo sobie przez weekend odpoczne po zabiegu.
Powodzenia za owocne jajcobranie
reklama
mary.m
Patrzcie jak moja sister zmodyfikowała sobie komodę . Tylko zgubiła jeden uchwyt i przewiesi drzwiczki na przemian. Fajnie, co nie?
Zobacz załącznik 1150166Zobacz załącznik 1150167
Ale ładnie!! Jak się robi takie cudo
Podziel się: