reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Hej kobitki
U mnie dziś pakowanko
Jakie miałyście wartości przy podejściu do in vitro??
Ja niby się mieszcze w normie ale mam tego amh raptem 11. Hmmmm raczej mało skoro norma do 70.
U mnie dziś pakowanko
Ja niby się mieszcze w normie ale mam tego amh raptem 11. Hmmmm raczej mało skoro norma do 70.
A ja mam poniżej 2Hej kobitki
U mnie dziś pakowanko
To w jakiś innych jednostkach masz AMH bo normy górnej nie ma. Jak jest poniżej 1 mowimy o wygaszaniu czynności jajników. Jak powyżej 4-5 to PCOS oczywiście jest to zależne od wieku dałam przykład około 30rz. Ja w wieku 35l miałam 6-7 i to jest wysokie AMH raczej wskazuje na PCOS. U Ciebie jakieś inne jednostki są :-)Hej kobitki
U mnie dziś pakowanko
Czarna1985
Na ten moment on jest dla nas wszystkim. Zrobie wszystko co w mojej mocy zeby mu pomóc.Dobrze że ma Was i ratujecie go. Miłość i opiekę to najwięcej co można dać zwierzęciu. Moi znajomi długo walczyli o zdrowie oczu psa. To bardzo młoda psina. Tak drążyli że aż genetykę rozgrzewali. Wyszło że pies ma genetyczne schorzenie przez co nie widzi ale i cierpi . Usunęli więc gałki. Dziś pies szczęśliwy, radosny świetnie sobie radzi i ma miłości w brud
A twoi znajomi bardzo dobrze zrobili przynajmniej pies nie cierpi i jest szczęśliwy ❤
Prawdopodobnie inne jednostki. 1 Ng/ml to 7,143 pmol/lA ja mam poniżej 2
Agnieś191
Wygląda na pco, a markery przy tym wychodzą wysoko. Poszukaj dobrego ginekologa...Ja chyba zwariuję dziewczyny...
Moje jajniki wyglądają tak jak na zdjęciu... Jakbym była po stymulacji, tylko że ja stymulacji nie przechodziłam od 2018... Lekarz za każdym razem coś tam gadał, że to dziwne, ale w końcu kazał wstępnie zrobić marker nowotworowy CA125... właśnie odebrałam wynik... Norma przekroczona 2 razy....
Aż nie wiem co mam zrobić...
Ja mam w tej jednostce, w której nie ma refundacji na leki poniżej 0,7.Prawdopodobnie inne jednostki. 1 Ng/ml to 7,143 pmol/l
reklama
Gonia0605
AMH mam bardzo niskie... Nawet 0,18 się gdzieś trafiło... Max 0,3... Miałam stymulację 3 razy, ale dawno... w 2018 i w 2019 roku... Teraz już nie próbowali. Ale jajniki wygląły tak samoJakie masz AMH? To wygląda jak torbiele jajnika może to wielotorbielowatość jajników! Cykle masz reguralne? Dziwne że z takim USG miałaś stymulacje.
Podziel się: