Wiem, musi! ❤ Ale boję się że coś pójdzie nie tak i nie dojdzie albo do punkcji albo później do transferu
Dojdzie! Nic się nie martw, wszystko będzie ok, zobaczysz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem, musi! ❤ Ale boję się że coś pójdzie nie tak i nie dojdzie albo do punkcji albo później do transferu
A ty jak się czujesz po punkcji?
Dzięki, już zapisałam się na Starynkiewicza... Tam jest ginekolog onkolog. Też niedługo... 30 lipca, będę miała czas powtórzyć i dorobić badania...Wybierz świadczenie z zakresu onkologii. W cepelku jest nawet na dniach możliwość.
Znam ten ból. Dobrze że działasz. Wyjaśnisz i będziesz dość spokojnie.Dzięki, już zapisałam się na Starynkiewicza... Tam jest ginekolog onkolog. Też niedługo... 30 lipca, będę miała czas powtórzyć i dorobić badania...
Niestety muszę też jeszcze pracować w międzyczasie
Dzięki, właśnie może jeszcze usg zrobię przed wizytą u onkologa...Gonia spokojnie,zrob test Roma tak jak dziewczyny ci pisza,CA samo wskazuje na stan zapalny,wysokie,rakowe wyniki ida q setki i tysiace.Umow sie na usg jamy brzusznej i podwozia.
Powodzenia,nie wierze ze COS z tego bedzie
Jakie masz AMH? To wygląda jak torbiele jajnika może to wielotorbielowatość jajników! Cykle masz reguralne? Dziwne że z takim USG miałaś stymulacje.Dzięki, właśnie może jeszcze usg zrobię przed wizytą u onkologa...
Cudowna wiadomosc i miod na nasze serca❤dziewczyny dzis 6dpt i mam 2 kreski.
Nigdy nie mialas usg?Ramy julek!Nie mam endometriozy... No właśnie moje jajniki tak wyglądają przynajmniej od pięciu lat... Wcześniej nigdy nie miałam usg, bo nie było potrzeby... Wiecie... Standard... okresowe badania, cytologia raz w roku i to wszystko. Dopiero jak zaczęliśmy starać się o dziecko to wyszło... Ale cały czas odsuwane to było na dalszy plan... Najpierw stymulacje, fajnie duzo pęcherzyków, tyle że większość pustych... Nakłuwane, powracały w kolejnych cyklach... Klika razy gin wspomniał, że może warto zbadać, ale wiecie jak to jest, kiedy się ma nadrzędny cel... Dopiero ostatnio wspomniał, że gdyby chodziło o jego żonę czy mamę, to nalegałby na badanie onkologiczne i zasugerował te markery... No to zrobiłam... I oto wynik... Dzwoniłam do niego, mam nadzieję, że oddzwoni...
Leć na betę zdarzało się ze test pozytywny a hcg O. Jeżeli już Ci test wyszedł to wysokie to hcg:-) albo jakiś dobry teścik ;-) 3mam kciukidziewczyny dzis 6dpt i mam 2 kreski.