reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie wiem czemu 🤔. Nie debatowalam z nim jak stal mi przy broszce 😅. To nie był mój lekarz, powiedział że Prolutex jest super to wzięłam
na zaraz się zeszczam z WAS, NAS 😂 😂 😂 😂 😂 😂 te nasze konwresacja sa naprawdę booosskiiieeee 😂😂😂😂😂😂 Jessssuuuu ale naprawdę tak mi sie smiac chce 😂😂😂😂😂 Już nas widze przy stole z winem w 3 jak o broszkach, progesteronach i kilebasach nawijamy 😂😂😂😂😂😂😂😂 i jeszcze widze jak @fredka84 siedzi na samolocie w gabinecie i doktorek do niej gada a ta się nie może skupic 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 aaałłłaaaaaa no brzuch mnie znowu przez to boli 😂😂😂😂😂😂😂

reklama
Low juuu tuuuu 😘😘😘 już ci pisałam ze pewnie byśmy się dogadaly - a wniosek jest taki ze już widze jak sama będziesz fixowac przed transferem 🤪🤪🤪
Ja juz fiksuje przed monitoringiem w piatek.Nic mnie nie boli nic nie odcxuwam i boje sie ze nic mi nie rosnie.No i stresuje due fredzioszka🥺
O wlasnue maz mbie ochrzanil ze w telefonie siedze co wieczor😡

Ja juz fiksuje przed monitoringiem w piatek.Nic mnie nie boli nic nie odcxuwam i boje sie ze nic mi nie rosnie.No i stresuje due fredzioszka🥺
Uda się zobaczysz, dlatego idziesz krótkim protokolem bo najwidoczniej doktor wie ze się latow stymulujesz ;) do mnie jeszcze jutro kanapa z ikei do tego małego pokoju przyjedzie - a ja sama na transfer jade ;)

o fredzioszke broszke sama się stresuje ale ja mysle ze ona już chyba cos wie - tylko tak nas trzyma w niepewności... W każdym razie ona wie ze zycze jej tej ciąży tak jak sobie - ona jest szczegolna 😍 😍 😍

reklama
No to sporo bo Besins ma tylko 100 i mam go 3 razy dziennie
Nieeee, 200 ma 15948345864961514447045.jpg

Do góry