reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

a duza ta kielbaska ?🤭🤭🤭😂😂😂😂
koń-3265253.jpg

reklama
Też do tej pory miałam Besins, ale teraz mi zmienił na ten Utrogestan. No ale ja nie wiem ile miałam wcześniej. Prolutex też pierwszy raz biorę
Mysle ze poczekam spokojnie do poniedzialku , zrobie progesteron i zobacze ile wyjdzie. Jezeli bedzie za malo to sama sobie doloze😉
Ten ultrogestran to jaka ma dawke? Ja nigdy go nie mialam.

Mysle ze poczekam spokojnie do poniedzialku , zrobie progesteron i zobacze ile wyjdzie. Jezeli bedzie za malo to sama sobie doloze😉
Ten ultrogestran to jaka ma dawke? Ja nigdy go nie mialam.
My naprawdę wszystkie jesteś kopnięte 😂😂😂 sama se doloze 😂😂😂 wszystkie same sobie dokładamy a ja się zastanawiam czy to dobre - ja do tego pisze co chwile ze swoim lekarzem i mało brakuje żeby się z nim nie poklocic bo on swoje ze jest dobrze a na forum i tak swoje wiemy ;)

reklama
My naprawdę wszystkie jesteś kopnięte 😂😂😂 sama se doloze 😂😂😂 wszystkie same sobie dokładamy a ja się zastanawiam czy to dobre - ja do tego pisze co chwile ze swoim lekarzem i mało brakuje żeby się z nim nie poklocic bo on swoje ze jest dobrze a na forum i tak swoje wiemy ;)
Wiesz co mi sie wydaje ze my za bardzo swirujemy juz😂 Nic , co ma byc to bedzie. Biore narazie co każą i zobaczymy co bedzie😉

Do góry