reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Czarna1985
Mysle ze poczekam spokojnie do poniedzialku , zrobie progesteron i zobacze ile wyjdzie. Jezeli bedzie za malo to sama sobie dolozeTeż do tej pory miałam Besins, ale teraz mi zmienił na ten Utrogestan. No ale ja nie wiem ile miałam wcześniej. Prolutex też pierwszy raz biorę
Ten ultrogestran to jaka ma dawke? Ja nigdy go nie mialam.
Nie wiem czemu . Nie debatowalam z nim jak stal mi przy broszce . To nie był mój lekarz, powiedział że Prolutex jest super to wzięłamTylko 25? To czemu np. nie zwiekszyl ci poprosty tego utrogestanu?
Ja przez ta panike wezme dzisiaj 1200 proga
bazylia128
U fuuckkkk az dostałam szczeko -scisku !!!!!!!!!!!!!!!!!1
Też ma 200Mysle ze poczekam spokojnie do poniedzialku , zrobie progesteron i zobacze ile wyjdzie. Jezeli bedzie za malo to sama sobie doloze
bazylia128
My naprawdę wszystkie jesteś kopnięte sama se doloze wszystkie same sobie dokładamy a ja się zastanawiam czy to dobre - ja do tego pisze co chwile ze swoim lekarzem i mało brakuje żeby się z nim nie poklocic bo on swoje ze jest dobrze a na forum i tak swoje wiemyMysle ze poczekam spokojnie do poniedzialku , zrobie progesteron i zobacze ile wyjdzie. Jezeli bedzie za malo to sama sobie doloze
Czarna1985
No to sporo bo Besins ma tylko 100 i mam go 3 razy dziennieTeż ma 200
Fredzioszko bede trzymac kciuki.Nawet mnie ze stresu zaczal bolec brzuchNas nie dogoniat . Kuwa w piątek . Ja razie głupawka ale sama wiesz co się potem dzieje w głowie .
reklama
Czarna1985
Wiesz co mi sie wydaje ze my za bardzo swirujemy juz Nic , co ma byc to bedzie. Biore narazie co każą i zobaczymy co bedzieMy naprawdę wszystkie jesteś kopnięte sama se doloze wszystkie same sobie dokładamy a ja się zastanawiam czy to dobre - ja do tego pisze co chwile ze swoim lekarzem i mało brakuje żeby się z nim nie poklocic bo on swoje ze jest dobrze a na forum i tak swoje wiemy
Podziel się: