superNie wiem jakie masz AMH. Ja miałam dawkę 150 i stymulacja trwała 10 dni. Wyprodukowała 21 pecherzykow z tego 11 komórek
reklama
Ananasowa93
Fanka BB :)
Mogłoby się tak wydawać ale finalnie były tylko 2 zarodki. Pierwszy transfer nieudany obecnie czekam na drugi. I mam nadzieje ze tym razem się uda Jak nie to podchodzę odrazu do drugiej stymulacjisuper
1,3super
Ja miałem 8 pobrano, 6 dobrych do zapłodnienia. Był tylko 1 zarodek.Mogłoby się tak wydawać ale finalnie były tylko 2 zarodki. Pierwszy transfer nieudany obecnie czekam na drugi. I mam nadzieje ze tym razem się uda ❤Jak nie to podchodzę odrazu do drugiej stymulacji
Witam, trafiłam na Wasz temat dotyczacy incitro. Jestem po sześciu transferach, każdy z jednym zarodkiem. Lekarka teraz planuje podać dwa. Nie wiemy w czym leży problem implantacji zarodków. Za pierwszym razem się udało ale zarodek przeżył tylko 7 tygodni. Późniejsze bez efektu. Wyniki badań z mojej strony wszystkie ok. U męża słabsze nasienie. Czy ktoras miała podobnie i może podzielić się swoimi doświadczeniami? Czy warto ciągle próbować?
Ja też mam ten problem, czy czwarty raz przechodzić przez całą procedurę od początku.... nie wiem co zrobię. Zmęczona jestem...Witam, trafiłam na Wasz temat dotyczacy incitro. Jestem po sześciu transferach, każdy z jednym zarodkiem. Lekarka teraz planuje podać dwa. Nie wiemy w czym leży problem implantacji zarodków. Za pierwszym razem się udało ale zarodek przeżył tylko 7 tygodni. Późniejsze bez efektu. Wyniki badań z mojej strony wszystkie ok. U męża słabsze nasienie. Czy ktoras miała podobnie i może podzielić się swoimi doświadczeniami? Czy warto ciągle próbować?
Tzn. ja przeszłam jedna procedurę z której uzyskałam 9 zarodków! Zostały mi już trzy. Pani doktor proponuję teraz podać do transferu dwa, mają się " mobilizować" i stymulować do implantacji. Będę próbować do ostatniego zarodka, później zobaczę czy będą siły. Po ilu transferach jesteś? Czy wiedzą co u Ciebie może być powodem braku ciąży?Ja też mam ten problem, czy czwarty raz przechodzić przez całą procedurę od początku.... nie wiem co zrobię. Zmęczona jestem...
motylek24
Fanka BB :)
200A jak brałyście menopur to w jakiej dawce? Bo ja miałam jak dla konia
reklama
Jeszcze nie wiem bo jestem w 12dpt i beta dzisiaj wynosiła 5 więc nic z tego nie będzie. Pójdę do lekarza to zobaczymy co powie. Pierwszy transfer to ciąża jajowodowa.Tzn. ja przeszłam jedna procedurę z której uzyskałam 9 zarodków! Zostały mi już trzy. Pani doktor proponuję teraz podać do transferu dwa, mają się " mobilizować" i stymulować do implantacji. Będę próbować do ostatniego zarodka, później zobaczę czy będą siły. Po ilu transferach jesteś? Czy wiedzą co u Ciebie może być powodem braku ciąży?
Podziel się: