reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam, trafiłam na Wasz temat dotyczacy incitro. Jestem po sześciu transferach, każdy z jednym zarodkiem. Lekarka teraz planuje podać dwa. Nie wiemy w czym leży problem implantacji zarodków. Za pierwszym razem się udało ale zarodek przeżył tylko 7 tygodni. Późniejsze bez efektu. Wyniki badań z mojej strony wszystkie ok. U męża słabsze nasienie. Czy ktoras miała podobnie i może podzielić się swoimi doświadczeniami? Czy warto ciągle próbować?

Witam, trafiłam na Wasz temat dotyczacy incitro. Jestem po sześciu transferach, każdy z jednym zarodkiem. Lekarka teraz planuje podać dwa. Nie wiemy w czym leży problem implantacji zarodków. Za pierwszym razem się udało ale zarodek przeżył tylko 7 tygodni. Późniejsze bez efektu. Wyniki badań z mojej strony wszystkie ok. U męża słabsze nasienie. Czy ktoras miała podobnie i może podzielić się swoimi doświadczeniami? Czy warto ciągle próbować?
Ja też mam ten problem, czy czwarty raz przechodzić przez całą procedurę od początku.... nie wiem co zrobię. Zmęczona jestem...

Ja też mam ten problem, czy czwarty raz przechodzić przez całą procedurę od początku.... nie wiem co zrobię. Zmęczona jestem...
Tzn. ja przeszłam jedna procedurę z której uzyskałam 9 zarodków! Zostały mi już trzy. Pani doktor proponuję teraz podać do transferu dwa, mają się " mobilizować" i stymulować do implantacji. Będę próbować do ostatniego zarodka, później zobaczę czy będą siły. Po ilu transferach jesteś? Czy wiedzą co u Ciebie może być powodem braku ciąży?

reklama
Tzn. ja przeszłam jedna procedurę z której uzyskałam 9 zarodków! Zostały mi już trzy. Pani doktor proponuję teraz podać do transferu dwa, mają się " mobilizować" i stymulować do implantacji. Będę próbować do ostatniego zarodka, później zobaczę czy będą siły. Po ilu transferach jesteś? Czy wiedzą co u Ciebie może być powodem braku ciąży?
Jeszcze nie wiem bo jestem w 12dpt i beta dzisiaj wynosiła 5 więc nic z tego nie będzie. Pójdę do lekarza to zobaczymy co powie. Pierwszy transfer to ciąża jajowodowa.

Do góry