reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja waham się nad 4 razem... Ale boję się tych dużych dawek hormonów. W ostatniej procedurze oprócz menopuru brałem jeszcze trzy razy dziennie clo.

To przy pierwszym podejściu nie miałaś punkcja?
Nie, wiesz, kazda z nas jest inna. Moj doctor uwazal, ze z moimi wynikami bede w stanie wyprodukowac wiecej jajeczek jesli znienimy protokol I zwiekszymy dawke. W krotkim protokole na bralam tabletkek antykocepcyjnych I pierwszych zaszczykow. W dlugim protokole bralam tabletki antykoncepcyjne przez 16 dni, pozniej 10dni po jednym zastrzyku, a przez nastepne 10 dni 2 rozne zastrzyki.pozniej osteczny zastrzyk I po 36.6 godzinach pobranie jajeczek.

Nie, wiesz, kazda z nas jest inna. Moj doctor uwazal, ze z moimi wynikami bede w stanie wyprodukowac wiecej jajeczek jesli znienimy protokol I zwiekszymy dawke. W krotkim protokole na bralam tabletkek antykocepcyjnych I pierwszych zaszczykow. W dlugim protokole bralam tabletki antykoncepcyjne przez 16 dni, pozniej 10dni po jednym zastrzyku, a przez nastepne 10 dni 2 rozne zastrzyki.pozniej osteczny zastrzyk I po 36.6 godzinach pobranie jajeczek.
Oo super. A jakie miałaś AMH jeśli mogę spytać?! Ja mam słabe.

Dziewczynki ja jak zawsze z pytanie za 100 punktów. Czy 3 tygodnie po histeroskopi mogę pojechać do Hideparku na karuzele ??? Dziewczyny z pracy wymyśliły taki wyjazd integracyjny i wszyscy chętni a ja się zastanawiam czy mogę 🥺🥺 nie chciałabym rezygnować ale wiadomo ze histero i zdrowie ważniejsze
Oczywiście ze tak 😉, ja dwa dni po uprawiałam już normalnie sport, biegałam 😉

Oo super. A jakie miałaś AMH jeśli mogę spytać?! Ja mam słabe.
Wiesz ja mam 39 lat a ivf robilam w iirlandiibo tutaj mieszkam. Tutaj maja jakas zupelnie inna table pomiarow - mom lekarz powiedzial, ze jest dobrze. Sluchaj nie martw sie tak bardzo AmH, mona kolezanka miala prawie zerowe a zaszla w ciaze naturalnie po 40stce I ma 2 synow. Inna kolezanka miala juz wrzesnia menapuze, podali jej leki na stumalavje owulacji I teraz jest 20tyg ciazy. Tak wiec glowa do gory. Jaka dawke Ty bierzesz?

Wiesz ja mam 39 lat a ivf robilam w iirlandiibo tutaj mieszkam. Tutaj maja jakas zupelnie inna table pomiarow - mom lekarz powiedzial, ze jest dobrze. Sluchaj nie martw sie tak bardzo AmH, mona kolezanka miala prawie zerowe a zaszla w ciaze naturalnie po 40stce I ma 2 synow. Inna kolezanka miala juz wrzesnia menapuze, podali jej leki na stumalavje owulacji I teraz jest 20tyg ciazy. Tak wiec glowa do gory. Jaka dawke Ty bierzesz?
Aktualnie nic nie biore bo jestem w 12 dpt i niestety nic z tego nie wyszło. Czekam na @ i opinię lekarza co robić dalej. W marcu brałam 275 menopuru i przez kilka dni clostilbegyt 3crazy dziennie. W tym roku skończyłam 35 lat więc szansę coraz mniejsze A chciałabym by mój czterolatek miał rodzeństwo. Niestety naturalnie nie mam szans ...

reklama
Do góry