reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kurczę czekam i czekam na ten okres i jak na złość nie nadchodzi .. napisałam maila do kliniki ze już 32 dc i nie mam Dalej okresu i nie wiem czy czekać , czy zaczynać fostimon ... za 5 min zadzwonił lekarz , ze mam zrobić najpierw ... test ciążowy 😳przecież badal mnie tydz temu i widział ze nic nie ma 😤ale niech mu będzie - wysłałam małża po test 🤪.. w pon mam dzwonić i umówimy się na usg .. kurczę mówilłyscie ze 1lub2 dc najlepiej zrobić ... kurde u mnie zawsze pod górkę i na odwrót 🤦🏻‍♀️
Zrób na wszelki wypadek. No i powodzenia 😘😘😘

U mnie podobnie. Pani doktor mówi że jestem już po wszystkich badaniach jakie mogą mi zaoferować. A wyniki tych badan są ok, więc niewiadomo gdzie szukać. Czyli teraz będą podawać Tobie dwa zarodki? Decydujesz się? Bo ja bez zastanowienia się zgodziłam
Nie wiem jeszcze... Dopiero parę dni temu okazało się że ostatni transfer się nie udał... Ja potrzebuję parę miesięcy przerwy... Boję się że jeśli wezmę dwa naraz i się nie uda, to będzie koniec...

Igłę jaką sobie kupiłaś?
15944922728471754770331.jpg

reklama
Czesc dziewczyny, jestem tutaj nowa:) 1 czerwca mialam transfer dwoch 5dniowych zarodkow. Na pierwszych wszczesnym usg wyszly 2 zarodki a na usg w 8 tyg ( 6 tyg po pobraniu jajeczek) jedno dziecko rozwija sie Nadal z mocnym biciem serca. Mam pytanie, mieszkam w Irlandii, I tutaj po ivf przepisali mi cyclogest 400mg × 2 na dobe do 8 tyg (progesteron) I nic wiecej. Teraz man przestan brac bo placenta powinna produkowac juz wystarczajaca ilosc hormonu. Czy mozecie mi napisac jak wyglada sytuacja u Was z dawkami I do kiedy macie brac? Z gory dziekuje
Cześć też mieszkam w Irlandii :) gdzie się leczysz? Ja mam jedną procedurę za sobą w Polsce nieudaną, zbieram się do drugiej stymulacji. Super, że jedno Maleństwo dało radę, powodzenia

Do góry