reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja dzisiaj mojego na badanie nasienia wysłałam i w poniedziałek na badanie piersi się wybieram bo nie robiłam przed pierwszą procedurą..
Muszę też w końcu odebrać wypis ze szpitala i wynik histopatologiczny
I byle do czwartku do wizyty 💪
Mam nadzieje że poznam plan działania 🙂
Cieszę się 😊
I coś mam przeczucie że dzień po mojej wizycie u @fredka84 będzie piękna beta 😉
😘
Świetnie że zaraz ruszasz do boju ❤️. Twoje wpisy są coraz bardziej optymistyczne kochanie ❤️. Bo trochę źle z tobą było, przyznaj 😢. Wrócisz z wczasów pełna energii, szczęśliwa i gotowa do działania ✊✊✊. Buziaki ❤️

reklama
Ja dzisiaj mojego na badanie nasienia wysłałam i w poniedziałek na badanie piersi się wybieram bo nie robiłam przed pierwszą procedurą..
Muszę też w końcu odebrać wypis ze szpitala i wynik histopatologiczny
I byle do czwartku do wizyty 💪
Mam nadzieje że poznam plan działania 🙂
Cieszę się 😊
I coś mam przeczucie że dzień po mojej wizycie u @fredka84 będzie piękna beta 😉
😘
Ja tez nie badalam bo nie wymagali nigdy u nas

We wrześniu 😱😱😱. Budzi.nska mi pisała że w lipcu otworzą, kurde. Ona tam przeszła do nich. Znasz ją?
Jak zaczynałam przygodę z in vitro, czytałam wiele komplementów pod adresem Bączka 🙂. Ale jego w Vitrolive nie było już 🙁. Musiałam źle zrozumieć Twoje słowa o nim w poprzednim wpisie. Jesli będę potrzebowała nowego lekarza, to musi być dobry, bo jak widać u mnie wszystko w miarę dobrze a kuwa ciąży nie ma 🤷
Miało być w lipcu, ale teraz jest przełożone na wrzesień. Wiesz co człowiek narzeka, bo czasem wydaje mu się, że wie lepiej niż sam lekarz 😉 Byłam przekonana o tym, ze laparoskopia to jest cos koniecznego dla mnie, powiedział, ze nie, bo obniży się moje amh, które i tak jest już strasznie marne, nie chciałam za bardzo uwierzyć, ale dziewczyny otworzyły mi oczy, ze lekarz ma rację, ze ta operacja może przynieść więcej szkody niż pożytku. No i sprawa metforminy, zdania są podzielone, jedni radzą brać, inni mówią, że nie trzeba, pójdę do dwóch lekarzy i załatwię ten temat ;)

reklama
Do góry