reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję że mi to wszystko opisałaś, wiem czegoś mogę się spodziewać to nie będę tak panikować.
Mam nadzieję, że mi samo też puści bez zabiegu.
Narazie odpalam serial i czekam ! Wyłaczam myślenie;))
Ja poroniłam w 12 tyg i mnie nie bolało. Stopień bólu może 3/10. Ale krwi było dużo. Dużo leż, staraj się spać ile się da. Jak czujesz że musisz wstac to wstan. Ja musiałam chodzic - nie mogłam jakos leżeć... I weź sobie podkład na łóżko. Jak cię zacznie bolec jedz przeciwbola. No i na spokojnie. Do toalety nie chodziłam sama bo plakalam, więc jak mąż mógłby być przy tobie to może będziesz się lepiej czuła.
Trzymam kciuki żeby udało się bez zabiegu, a modlę się żeby stał się cud... [emoji3590][emoji120]

EDIT: pierwsze poronienie spędziłam w szpitalu, a drugie w domu. I w domu czułam się o wiele lepiej. Jeśli się nie boisz to polecam zostać w domu. Jeśli będzie leciała krew ciurkiem, albo poczujesz się słabo, albo dostaniesz gorączki to do szpitala.

Ostatnia edycja:
reklama
Czwarty raz przechodzić procedurę od początkutochyba dla mnie już za dużo....🤧

Czwarty raz przechodzić całą procedurę od początku to chyba dla mnie już za dużo 🤧
Na pewno w tej chwili tak myślisz... Daj sobie troche czasu, odpocznij... Zawsze po nieudanym transferze jest takie poczucie bezsilności i myśli :już dość, nie chcę już, więcej nie dam rady... I masz do tego prawo, ale podejmij tą decyzję na spokojnie... Jak już uporasz się z bólem po stracie...

Czesc dziewczyny.Doczekalam sie jest okres🙂Ciesze sie bo bede mogla zaczac stymulacje.Mam tylko jeden problem bo musze zaczac sie kluc od 2dc.A ja w dumie sie zastanawiam jak liczyc bo wczoraj wieczorem zaczelam plamic a wlasciwie to krew byla tylko na papierze a dzisiaj od rana normalnie.I w sumie nie wiem czy dzisiaj jest 1 czy 2dc.🤷‍♀️🤔

Czesc dziewczyny.Doczekalam sie jest okres🙂Ciesze sie bo bede mogla zaczac stymulacje.Mam tylko jeden problem bo musze zaczac sie kluc od 2dc.A ja w dumie sie zastanawiam jak liczyc bo wczoraj wieczorem zaczelam plamic a wlasciwie to krew byla tylko na papierze a dzisiaj od rana normalnie.I w sumie nie wiem czy dzisiaj jest 1 czy 2dc.🤷‍♀️🤔
Dzisiaj masz 1dc...

U mnie w klinice uznaje się za poerwszy dzień , jak jest już „zywa krew” nie brązowe plamienie

Kochana przestalas pisać z błędami 😂 😂 😂 👍 👍 👍 tez zawsze miałam z tym problem i mój lekarz mi tlumaczyl ze jak po godzinie 18 - tej to liczymy od nastepnego dnia. Tym bardziej jak wieczorem się dopiero zaczynal leciutko ;) Fajnie ze zaczynasz ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry