reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja dzisiaj mojego na badanie nasienia wysłałam i w poniedziałek na badanie piersi się wybieram bo nie robiłam przed pierwszą procedurą..
Muszę też w końcu odebrać wypis ze szpitala i wynik histopatologiczny
I byle do czwartku do wizyty 💪
Mam nadzieje że poznam plan działania 🙂
Cieszę się 😊
I coś mam przeczucie że dzień po mojej wizycie u @fredka84 będzie piękna beta 😉
😘
Świetnie że zaraz ruszasz do boju ❤️. Twoje wpisy są coraz bardziej optymistyczne kochanie ❤️. Bo trochę źle z tobą było, przyznaj 😢. Wrócisz z wczasów pełna energii, szczęśliwa i gotowa do działania ✊✊✊. Buziaki ❤️

reklama
Ja dzisiaj mojego na badanie nasienia wysłałam i w poniedziałek na badanie piersi się wybieram bo nie robiłam przed pierwszą procedurą..
Muszę też w końcu odebrać wypis ze szpitala i wynik histopatologiczny
I byle do czwartku do wizyty 💪
Mam nadzieje że poznam plan działania 🙂
Cieszę się 😊
I coś mam przeczucie że dzień po mojej wizycie u @fredka84 będzie piękna beta 😉
😘
Ja tez nie badalam bo nie wymagali nigdy u nas

We wrześniu 😱😱😱. Budzi.nska mi pisała że w lipcu otworzą, kurde. Ona tam przeszła do nich. Znasz ją?
Jak zaczynałam przygodę z in vitro, czytałam wiele komplementów pod adresem Bączka 🙂. Ale jego w Vitrolive nie było już 🙁. Musiałam źle zrozumieć Twoje słowa o nim w poprzednim wpisie. Jesli będę potrzebowała nowego lekarza, to musi być dobry, bo jak widać u mnie wszystko w miarę dobrze a kuwa ciąży nie ma 🤷
Miało być w lipcu, ale teraz jest przełożone na wrzesień. Wiesz co człowiek narzeka, bo czasem wydaje mu się, że wie lepiej niż sam lekarz 😉 Byłam przekonana o tym, ze laparoskopia to jest cos koniecznego dla mnie, powiedział, ze nie, bo obniży się moje amh, które i tak jest już strasznie marne, nie chciałam za bardzo uwierzyć, ale dziewczyny otworzyły mi oczy, ze lekarz ma rację, ze ta operacja może przynieść więcej szkody niż pożytku. No i sprawa metforminy, zdania są podzielone, jedni radzą brać, inni mówią, że nie trzeba, pójdę do dwóch lekarzy i załatwię ten temat ;)

reklama
Do góry