Dzis jest 7 dptTo zrób test ciążowy. Który to dzień po transferze?
reklama
Magiaa
Aktywna w BB
Trzymaj się Kochana i nie poddawajHej dziewczyny. Mam w końcu wynik bety i niestety tak jak przypuszczałam nic z tego Ale wiecie co już od kilku dni nie nastawiałam się na pozytywny wynik i jest mi trochę lżej, bo tak nie rozpaczam Smutek i żal jest ale łzy jeszcze się nie polały, za to zapiję smutki jakimś winkiem wieczorem.
Dziękuję wszystkim za kciuki bo to było na prawdę miłe❤❤❤❤❤
Teraz mam pytanie do was bo beta pierwszy raz wyszła na plus czyli 1,87 a zawsze miałam 0,2. Czy to oznacza ze mogło być jakieś zagnieżdżenie?
I tak jesteś dzielna dziewczyna, że nie płaczesz
mary.m
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Mam w końcu wynik bety i niestety tak jak przypuszczałam nic z tego Ale wiecie co już od kilku dni nie nastawiałam się na pozytywny wynik i jest mi trochę lżej, bo tak nie rozpaczam Smutek i żal jest ale łzy jeszcze się nie polały, za to zapiję smutki jakimś winkiem wieczorem.
Teraz mam pytanie do was bo beta pierwszy raz wyszła na plus czyli 1,87 a zawsze miałam 0,2. Czy to oznacza ze mogło być jakieś zagnieżdżenie?
Przykro mi miałam nadzieję, że wynik będzie pozytywny Winko jak najbardziej wskazane. A który do dpt i jaki był zarodek?
mary.m
U mnie betowanie przełożone na poniedzilek . Pani doktor ma wolne bo w usa dlugi weekend wiec wykorzystała o zrobila sobie wolne. Dodatkowe 4 dni stresu. W zadnym laboratorium nie zrobię w usa bety sama wiec leze i czekam na wizyte w poniedziałek. Wykończyć się można psychicznie
Faktycznie można się wykończyć, prywatnie nie da się nigdzie zrobić?
Nie da się niestety. . A nie chce robić sikanca.jakos wytrzymać musze .leze dalej i tyle .Faktycznie można się wykończyć, prywatnie nie da się nigdzie zrobić?
motylek24
U mnie 7 dpt test o czułości 10 pokazał mega bladą kreskę ale dopiero po wyschnięciu testu. Wszystko zależy od twojej wytrzymałościDzis jest 7 dpt
Magiaa
Aktywna w BB
Ja już po wizycie u mojego doktorka. Wypytalam go o wszystko jak nigdy. Okazuje się, że antyTG i antyTPO nie mają w moim przypadku na to wpływu ponieważ biorę Eutyrox. Jeżeli miałabym podwyzszone, a nie brałabym Eutyroxu, to wtedy miałoby wpływ. A to, że jest podwyzszone, to podobno w moim przypadku już zawsze będzie
W sierpniu będę miala histeroskopie + scratching, a we wrześniu drugi transfer
W sierpniu będę miala histeroskopie + scratching, a we wrześniu drugi transfer
A był pregnyl lub coś podobnego? I ile dni po transferze? Jak krio bez pregnylu to było zagnieżdżenie, tylko minimalna beta była wcześniej a teraz spada.Hej dziewczyny. Mam w końcu wynik bety i niestety tak jak przypuszczałam nic z tego Ale wiecie co już od kilku dni nie nastawiałam się na pozytywny wynik i jest mi trochę lżej, bo tak nie rozpaczam Smutek i żal jest ale łzy jeszcze się nie polały, za to zapiję smutki jakimś winkiem wieczorem.
Margoolcia
Jutro piateczek, piatunioi weekend. Czas odliczam od wizyty do wizyty.
reklama
Aurora84
10dpt a zarodek to blastocysta 5 dniowa.Przykro mi miałam nadzieję, że wynik będzie pozytywny Winko jak najbardziej wskazane. A który do dpt i jaki był zarodek?
Podziel się: