reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Bo jest,dla mnie Praga jest jednym z najpiekniejszych miast,my zawsze zostajemy ,jak jedziemy razem.Ciesze sie bardzo ze genetyczna mama z Pragi pochodzi.Mam nadzieje,ze moje dzieci beda tez tam sie czuc jak w domu❤
To pewnie wrócisz tam z przyjemnoscia ;) Ja już sama nie wiem co robic ;( Na razie musze zabrać swojego jedynaka...

reklama
Hej dziewczyny. Mam w końcu wynik bety i niestety tak jak przypuszczałam nic z tego 😢 Ale wiecie co już od kilku dni nie nastawiałam się na pozytywny wynik i jest mi trochę lżej, bo tak nie rozpaczam😟🥺 Smutek i żal jest ale łzy jeszcze się nie polały, za to zapiję smutki jakimś winkiem wieczorem.
Dziękuję wszystkim za kciuki bo to było na prawdę miłe❤❤❤❤❤
Teraz mam pytanie do was bo beta pierwszy raz wyszła na plus czyli 1,87 a zawsze miałam 0,2. Czy to oznacza ze mogło być jakieś zagnieżdżenie?

Luekocyty w czym w badaniu ogólnym czy osadzie moczu?
Bakterie w badaniu mogą być opisywane najczęściej są to bakterie z dolnego odcinka dróg moczowym nie z pęcherza czy nerek. Nie wymagają w tego leczenia.
Chyba że bakterie są w posiewie moczu zależy też ile ich jest i jakie.
Teraz nie bardzo mogę bo jestem przed punkcja, wezmę furalgine, będę więcej pila albo jeszcze fitolizyne i w poniedz powtórzę badanie.
Echhh zawsze coś.

Hej dziewczyny. Mam w końcu wynik bety i niestety tak jak przypuszczałam nic z tego 😢 Ale wiecie co już od kilku dni nie nastawiałam się na pozytywny wynik i jest mi trochę lżej, bo tak nie rozpaczam😟🥺 Smutek i żal jest ale łzy jeszcze się nie polały, za to zapiję smutki jakimś winkiem wieczorem.
Dziękuję wszystkim za kciuki bo to było na prawdę miłe❤❤❤❤❤
Teraz mam pytanie do was bo beta pierwszy raz wyszła na plus czyli 1,87 a zawsze miałam 0,2. Czy to oznacza ze mogło być jakieś zagnieżdżenie?
Fajnie, że się jakoś trzymasz ❤️❤️❤️. Nie można się poddawać i za długo rozpaczać ❤️. Przykro mi że tak wyszło, buziaki❤️

Luekocyty w czym w badaniu ogólnym czy osadzie moczu?
Bakterie w badaniu mogą być opisywane najczęściej są to bakterie z dolnego odcinka dróg moczowym nie z pęcherza czy nerek. Nie wymagają w tego leczenia.
Chyba że bakterie są w posiewie moczu zależy też ile ich jest i jakie.

W osadzie widze, wrzucam wynik

Załączniki

• Screenshot_20200702_185349.jpg
    Screenshot_20200702_185349.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 60
Dziewczyny pomoże bo oszaleje, przecież zaledwie mieisiac temu byłam na dwóch antybiotykach bo w moczu miałam leukocyty powyżej 70, liczne bakterie i wyniki ogólne źle.

Dziś zrobiłam sobie kontrolę badanie i znowu leukocyty, fakt że nie dużo bo 10 ale są, są bakterie też.
Nie mogę tego niczym wytępić, biorę jakieś na drogi moczowe zapobiegawczo, pije żurawinę, dużo wody i nic nie pomaga 😔
Od czego nim stop coś w tym moczu mam 🤔
Dobrze pobrałaś mocz? Często w szpitalu powtarzali, z reguły robili posiew i było już czysto. Sorki może ktoś już odpowiedział bo piszę ten post pół dnia.

U mnie betowanie przełożone na poniedzilek . Pani doktor ma wolne bo w usa dlugi weekend wiec wykorzystała o zrobila sobie wolne. Dodatkowe 4 dni stresu. W zadnym laboratorium nie zrobię w usa bety sama wiec leze i czekam na wizyte w poniedziałek. Wykończyć się można psychicznie

reklama
U mnie betowanie przełożone na poniedzilek . Pani doktor ma wolne bo w usa dlugi weekend wiec wykorzystała o zrobila sobie wolne. Dodatkowe 4 dni stresu. W zadnym laboratorium nie zrobię w usa bety sama wiec leze i czekam na wizyte w poniedziałek. Wykończyć się można psychicznie
To zrób test ciążowy. Który to dzień po transferze?

Do góry