reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A był pregnyl lub coś podobnego? I ile dni po transferze? Jak krio bez pregnylu to było zagnieżdżenie, tylko minimalna beta była wcześniej a teraz spada.
Nic takiego nie było. Od początku okresu estrofem, potem 5 dni przed transferem duphaston i urogestan dopochwowo. Od transferu doszły zastrzyki z fraxiparine, a i encorton ale jego biorę kilka lat. Taki sam zestaw miałm przy poprzednim transferze i wtedy wynik był 0.

reklama
Dobrze pobrałaś mocz? Często w szpitalu powtarzali, z reguły robili posiew i było już czysto. Sorki może ktoś już odpowiedział bo piszę ten post pół dnia.
Spoczko, nic nie szkodzi 😊
Wydaje mi się że dobrze pobrałam. Umyłam myszkę i myk 😋 ale nie ze strumienia środkowego tylko początku, bo to mocz ogólny. Do posiewu kazali zawsze sierdkowy.

Do badania ogólnego też zawsze środkowy. Chodzi właśnie o to że drogi moczowe nie ja jałowe a ta pierwsza poracja moczu je wymywa.
Spoczko, nic nie szkodzi [emoji4]
Wydaje mi się że dobrze pobrałam. Umyłam myszkę i myk [emoji39] ale nie ze strumienia środkowego tylko początku, bo to mocz ogólny. Do posiewu kazali zawsze sierdkowy.

Spoczko, nic nie szkodzi 😊
Wydaje mi się że dobrze pobrałam. Umyłam myszkę i myk 😋 ale nie ze strumienia środkowego tylko początku, bo to mocz ogólny. Do posiewu kazali zawsze sierdkowy.
Zawsze pobieraj środkowy bo potem cyrki mogą wychodzić. Jeśli masz coś w ogólnym i nie masz objawów to możesz posiew zrobić. W szpitalu kazali robić tak: dokładnie umyć się, wytrzeć jednorazową ściereczką (dawali ) i środkowy strumień. w 90% przypadków w posiewie nie c nie wyhodowali.

Hej dziewczyny. Mam w końcu wynik bety i niestety tak jak przypuszczałam nic z tego 😢 Ale wiecie co już od kilku dni nie nastawiałam się na pozytywny wynik i jest mi trochę lżej, bo tak nie rozpaczam😟🥺 Smutek i żal jest ale łzy jeszcze się nie polały, za to zapiję smutki jakimś winkiem wieczorem.
Dziękuję wszystkim za kciuki bo to było na prawdę miłe❤❤❤❤❤
Teraz mam pytanie do was bo beta pierwszy raz wyszła na plus czyli 1,87 a zawsze miałam 0,2. Czy to oznacza ze mogło być jakieś zagnieżdżenie?
Przykro mi ale tez ciesze sie ze przeszlas to z podniesiona glowa!!😘😘😘
Jak mi taka wychodzila to uznawałam ze to zerowa (a raz w tym cyklu mialam ovitrelle)
Cala masa,napisze ci potem jak chcesz,bo jade autem😀🙈
tak poprosze jak mozesz to tez to co Ci wyszlo w badaniach😘😘

I ogrodnicy, nie zapominaj o ogrodnikach 😂😂😂
Serio ogrodnicy.....to ja mam pytanie jak założyć ogród na piachu, czysty, piękny piaseczek. Naturalne siedlisko sosny 😂😂😂 a ja marzę o różach, malwach, cyniach, jakiś "krzakach" 😜 ogrodzie ziołowym i warzywnym....celuje w ogród trochę babciny,.zresztą zgodnie z moim podeszłym wiekiem 😅

reklama
Serio ogrodnicy.....to ja mam pytanie jak założyć ogród na piachu, czysty, piękny piaseczek. Naturalne siedlisko sosny 😂😂😂 a ja marzę o różach, malwach, cyniach, jakiś "krzakach" 😜 ogrodzie ziołowym i warzywnym....celuje w ogród trochę babciny,.zresztą zgodnie z moim podeszłym wiekiem 😅
Przykro mi, musisz marzyć dalej 😜. Na samym piachu nidy rydy, ale możesz wykopać dołek i nasypać dobrej ziemi i będzie git. Na róże dołek ok 40-50cm, a na malwy i zioła mniej😘

Do góry