reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

A był pregnyl lub coś podobnego? I ile dni po transferze? Jak krio bez pregnylu to było zagnieżdżenie, tylko minimalna beta była wcześniej a teraz spada.
Nic takiego nie było. Od początku okresu estrofem, potem 5 dni przed transferem duphaston i urogestan dopochwowo. Od transferu doszły zastrzyki z fraxiparine, a i encorton ale jego biorę kilka lat. Taki sam zestaw miałm przy poprzednim transferze i wtedy wynik był 0.

reklama
Dobrze pobrałaś mocz? Często w szpitalu powtarzali, z reguły robili posiew i było już czysto. Sorki może ktoś już odpowiedział bo piszę ten post pół dnia.
Spoczko, nic nie szkodzi 😊
Wydaje mi się że dobrze pobrałam. Umyłam myszkę i myk 😋 ale nie ze strumienia środkowego tylko początku, bo to mocz ogólny. Do posiewu kazali zawsze sierdkowy.

Do badania ogólnego też zawsze środkowy. Chodzi właśnie o to że drogi moczowe nie ja jałowe a ta pierwsza poracja moczu je wymywa.
Spoczko, nic nie szkodzi [emoji4]
Wydaje mi się że dobrze pobrałam. Umyłam myszkę i myk [emoji39] ale nie ze strumienia środkowego tylko początku, bo to mocz ogólny. Do posiewu kazali zawsze sierdkowy.

Spoczko, nic nie szkodzi 😊
Wydaje mi się że dobrze pobrałam. Umyłam myszkę i myk 😋 ale nie ze strumienia środkowego tylko początku, bo to mocz ogólny. Do posiewu kazali zawsze sierdkowy.
Zawsze pobieraj środkowy bo potem cyrki mogą wychodzić. Jeśli masz coś w ogólnym i nie masz objawów to możesz posiew zrobić. W szpitalu kazali robić tak: dokładnie umyć się, wytrzeć jednorazową ściereczką (dawali ) i środkowy strumień. w 90% przypadków w posiewie nie c nie wyhodowali.

Hej dziewczyny. Mam w końcu wynik bety i niestety tak jak przypuszczałam nic z tego 😢 Ale wiecie co już od kilku dni nie nastawiałam się na pozytywny wynik i jest mi trochę lżej, bo tak nie rozpaczam😟🥺 Smutek i żal jest ale łzy jeszcze się nie polały, za to zapiję smutki jakimś winkiem wieczorem.
Dziękuję wszystkim za kciuki bo to było na prawdę miłe❤❤❤❤❤
Teraz mam pytanie do was bo beta pierwszy raz wyszła na plus czyli 1,87 a zawsze miałam 0,2. Czy to oznacza ze mogło być jakieś zagnieżdżenie?
Przykro mi ale tez ciesze sie ze przeszlas to z podniesiona glowa!!😘😘😘
Jak mi taka wychodzila to uznawałam ze to zerowa (a raz w tym cyklu mialam ovitrelle)
Cala masa,napisze ci potem jak chcesz,bo jade autem😀🙈
tak poprosze jak mozesz to tez to co Ci wyszlo w badaniach😘😘

I ogrodnicy, nie zapominaj o ogrodnikach 😂😂😂
Serio ogrodnicy.....to ja mam pytanie jak założyć ogród na piachu, czysty, piękny piaseczek. Naturalne siedlisko sosny 😂😂😂 a ja marzę o różach, malwach, cyniach, jakiś "krzakach" 😜 ogrodzie ziołowym i warzywnym....celuje w ogród trochę babciny,.zresztą zgodnie z moim podeszłym wiekiem 😅

reklama
Serio ogrodnicy.....to ja mam pytanie jak założyć ogród na piachu, czysty, piękny piaseczek. Naturalne siedlisko sosny 😂😂😂 a ja marzę o różach, malwach, cyniach, jakiś "krzakach" 😜 ogrodzie ziołowym i warzywnym....celuje w ogród trochę babciny,.zresztą zgodnie z moim podeszłym wiekiem 😅
Przykro mi, musisz marzyć dalej 😜. Na samym piachu nidy rydy, ale możesz wykopać dołek i nasypać dobrej ziemi i będzie git. Na róże dołek ok 40-50cm, a na malwy i zioła mniej😘

Do góry