reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny. Mam w końcu wynik bety i niestety tak jak przypuszczałam nic z tego 😢 Ale wiecie co już od kilku dni nie nastawiałam się na pozytywny wynik i jest mi trochę lżej, bo tak nie rozpaczam😟🥺 Smutek i żal jest ale łzy jeszcze się nie polały, za to zapiję smutki jakimś winkiem wieczorem.
Dziękuję wszystkim za kciuki bo to było na prawdę miłe❤❤❤❤❤
Teraz mam pytanie do was bo beta pierwszy raz wyszła na plus czyli 1,87 a zawsze miałam 0,2. Czy to oznacza ze mogło być jakieś zagnieżdżenie?
Trzymaj się Kochana i nie poddawaj ❤️❤️
I tak jesteś dzielna dziewczyna, że nie płaczesz 😘

Hej dziewczyny. Mam w końcu wynik bety i niestety tak jak przypuszczałam nic z tego 😢 Ale wiecie co już od kilku dni nie nastawiałam się na pozytywny wynik i jest mi trochę lżej, bo tak nie rozpaczam😟🥺 Smutek i żal jest ale łzy jeszcze się nie polały, za to zapiję smutki jakimś winkiem wieczorem.
Teraz mam pytanie do was bo beta pierwszy raz wyszła na plus czyli 1,87 a zawsze miałam 0,2. Czy to oznacza ze mogło być jakieś zagnieżdżenie?

Przykro mi 😔 miałam nadzieję, że wynik będzie pozytywny :( Winko jak najbardziej wskazane. A który do dpt i jaki był zarodek?

U mnie betowanie przełożone na poniedzilek . Pani doktor ma wolne bo w usa dlugi weekend wiec wykorzystała o zrobila sobie wolne. Dodatkowe 4 dni stresu. W zadnym laboratorium nie zrobię w usa bety sama wiec leze i czekam na wizyte w poniedziałek. Wykończyć się można psychicznie

Faktycznie można się wykończyć, prywatnie nie da się nigdzie zrobić?

Ja już po wizycie u mojego doktorka. Wypytalam go o wszystko jak nigdy. Okazuje się, że antyTG i antyTPO nie mają w moim przypadku na to wpływu ponieważ biorę Eutyrox. Jeżeli miałabym podwyzszone, a nie brałabym Eutyroxu, to wtedy miałoby wpływ. A to, że jest podwyzszone, to podobno w moim przypadku już zawsze będzie 🤷‍♀️

W sierpniu będę miala histeroskopie + scratching, a we wrześniu drugi transfer ❤️

A był pregnyl lub coś podobnego? I ile dni po transferze? Jak krio bez pregnylu to było zagnieżdżenie, tylko minimalna beta była wcześniej a teraz spada.

reklama
Do góry