reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzień dobry dziewczynki, dzisiaj mnie obudziło piękne słoneczko ale ma być u Nas dzisiaj 28 stopni, chyba umrę 😱
Btw, mąż mi dzisiaj wstrzyknąl wolniej i powiem Wam że jest lepiej 😁😁😁
Miłego dnia życzę wszystkim 😘

Załączniki

• IMG_20200623_044924.jpg
    IMG_20200623_044924.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 92
Dokładnie. Post leczniczy, czyli ma mnie uleczyć z ewentualnych chorób wewnętrznych :(
Wiesz co ja teraz robilam kilkanascie dni codziennie oklady z borowiny na brzuch
To tez jest przeciwzapalne
Dam znac po 3 mies czy cos sie poprawilo☺️Ja niestety popelniam ten blad i jem niezdrowe przekaski:/ o ile jedzenie domowe i calkiem zdrowe to niestety tu podupadam..
Dasz rade tak zdrowo jesc??✊🏻✊🏻✊🏻

Przepraszam, mialam na myśli transfer.
Luzik :) jeszcze poczytam. Nie chce zrobić krzywdy sobie i swojemu dziecku to na pewno. Chce sobie jakos pomóc:)
Tez o tej diecie słyszałam dużo dobrego, może warto się poświecić. Tam się je tylko warzywa, owoce i kasze jeśli dobrze kojarzę?
W tej ksiazce jest 10 dni postu, w ktorym jemy tylko okreslone warzywa i owoce. 14 dni wychodzenia gdzie dodaje sie juz wszystkie warzywa i wszystkie owoce i 14 dni stabilizacji, gdzie zaczynamy jesc juz zdrowo po prostu.
Wiesz co ja teraz robilam kilkanascie dni codziennie oklady z borowiny na brzuch
To tez jest przeciwzapalne
Dam znac po 3 mies czy cos sie poprawilo☺️Ja niestety popelniam ten blad i jem niezdrowe przekaski:/ o ile jedzenie domowe i calkiem zdrowe to niestety tu podupadam..
Dasz rade tak zdrowo jesc??✊🏻✊🏻✊🏻
Daj znać kochana, spróbuje wszystkiego!
Dam radę jeść zdrowo bo już tak jem od jakiegoś roku :) ustalam sobie menu zgodnie z piramidą żywienia:) A tam podstawą są warzywa właśnie.

To już się zaczyna dziać 🙂! Super! Ale się @fredka84 ciesze ze coś się już dzieje u Ciebie 😘 Zastrzyki robisz zawsze rano?
Tak rano, przed pracą, bo potem nie mam za bardzo jak się schować w pracy. Wszędzie pełno ludzi 🙂. I chyba się odzwyczaiłam bo bolało jak skur.....syn😱. Robiłam dwa podejścia 🤦

reklama
Do góry